Αντωνίου στο Metropolis 95.5 : «Εισιτήρια των 10 ευρώ στον τελικό, θέλουμε 50.000 κόσμο»

Metrosport Team29 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για τον πανζουρλισμό που επικρατεί στα στρατόπεδα του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού ενόψει του τελικού του Κυπέλλου που θα γίνει στις 21 Μαίου ο Στέργιος Αντωνίου.  Κυρίως όμως αναφέρθηκε στις τιμές των εισιτηρίων του τελικού και πως πρέπει να διαμορφωθούν.

 Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας, ο Στέργιος Αντωνίου στις δηλώσεις του υποστήριξε: "Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, καθώς περάσαμε δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια. Είμαστε σε αυτή την κατεύθυνση για τα εισιτήρια. Κατανοούμε τον ΄κόσμο που ζητά μία εκτόνωση. Θα δοθεί η ευκαιρία αυτή και στον κόσμο του ΠΑΟΚ και στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Με προϋποθέσεις που θα στηρίξει και η αστυνομία και η κυβέρνηση, να έχουμε 50.000 κόσμο σε αυτή την γιορτή. Δεν είναι ομάδες που συγκρούονται. Προς αυτή την κατεύθυνση, να επιτρέψουν να γίνει μετά από τρία δύσκολα χρόνια. Όσο για τα εισιτήρια η στόχευση είναι, τα μαζικά εισιτήρια των οπαδών να είναι σε μία τέτοια τιμή που δεν θα είναι δύσκολο για την μετακίνησή τους. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Ένα εισιτήριο της τάξεως των 10 ευρώ, δεν θα είναι αντικείμενο συζήτησης. 

Περισσότερο θα τους απασχολεί η μεταφορά τους από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα. Αναμφισβήτητα αυτό θα γίνει. Διψάμε και εμείς να δούμε ένα παιχνίδι καλό, με κόσμο, με την προσπάθεια και των ομάδων, Για να δούμε ένα καλό παιχνίδι. Θα ζητήσουμε την συναίνεση της Πολιτείας, θα προκαλέσουμε συσκέψεις με τους φορείς. Για να κατέβει με ασφάλεια ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Ήδη από χθες έγινε μία συζήτηση, για να κυλήσουν όλα ομαλά. Εμείς θέλουμε 50.000 φίλαθλους στο ΟΑΚΑ. Το στάδιο έχει παραχωρηθεί για τον τελικό του Κυπέλλου. Είναι στην διάθεση της πολιτείας με καλή πρόθεση να το αντιμετωπίσει. Ο Παναθηναϊκός μετά από αρκετά χρόνια παίζει σε τελικό, ο ΠΑΟΚ θα είναι για μία ακόμη φορά εκεί. Έδειξε ότι είναι σε καλό επίπεδο. Είναι στις σκέψεις μας, να κάνουμε κάποια πράγματα που θα δώσουν άλλη εικόνα στον τελικό. Πρέπει αυτό να προσφέρουμε στον κόσμο και να υπάρχει μία έναρξη για να έχουμε κόσμο του χρόνου, σε όλα τα γήπεδα, και από τις δύο ομάδες που αγωνίζονται. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε πράξη”.  


- Στην Λίγκα 2 στα μπαράζ μεταξύ δύο ομάδων που προέρχονται από την δεύτερη κατηγορία δεν θα ισχύσει το εκτός έδρας γκολ, γιατί συμβαίνει αυτό;

“Η ΕΠΟ στα δικά της παιχνίδια εφάρμοσε το εκτός έδρας γκολ. Η Λίγκα 2 δεν το εφάρμοσε. Κατά συνέπεια δεν μπορεί να γίνει αλλαγή, ούτε από την μία ομοσπονδία, ούτε από την άλλη πλευρά. Θα παραμείνουμε στις προκηρύξεις, έτσι όπως ισχύουν από την αρχή της σεζόν. Αυτό θα διορθωθεί στην επόμενη περίοδο. Ούτε η ομοσπονδία μπορεί να ανακαλέσει για δικά της παιχνίδια. Προφανώς δεν είχε προβλεφθεί κάτι τέτοιο”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.