Αντωνίου: «Είμαστε εντός χρονοδιαγραμμάτων για τη Νέα Τούμπα»

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε η κ. Μαρία Αντωνίου, η οποία αναφέρθηκε για την έγκριση του πολεοδομικού σχεδίου αναφορικά με την «Νέα Τούμπα» και την ανάπλαση της περιοχής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο Metropolis 95.5

Για την Νέα Τούμπα και την έγκριση του πολεοδομικού σχεδίου
: «Παρακολουθούμε και εγώ και ο Πρωθυπουργόςτο χρονοδιάγραμμα όλων των έργων που έχουμε δεσμευτεί προς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδας. Νομίζω πως είμαστε μέσα στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα. Έχουμε συμφωνήσει με την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚκαι είμαστε καθημερινά σε επαφή προκειμένου να έχουμε όλα τα δεδομένα για το ειδικό πολεοδομικό σχέδιο από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Παρά τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, είχαμε κάποιες καθηστερήσεις δίοτι οι αρμοδιότητες πέρασαν αλλού, παρόλα αυτά πραγματοποιήσαμε συναντήσεις προκειμένου να μην χάσουμε χρόνο όσο αναφορά το ειδικό πολεοδομικό σχέδιο για την ανάπλαση όλης της περιοχής της Τούμπας».

Ερωτώμενη για το προεδρικό διάταγμα
: «Περιμένουμε την διαβούλευση από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και μετά έχουμε την συνεδρίαση από ότι προκύψει από τον Δήμο. Θα σταλούν οι απόψεις όλων προς το Κεντρικό Συμβούλιο του Υπουργείου Χωροταξίας. Αφού τελειώσουμε και από εκεί, προετοιμάζεται το προεδρικό διάταγμα το οποίο θα σταλεί στο συμβούλιο της επικρατείας».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.