Αντόνιο Κασσάνο: «Ο Μουρίνιο δεν ήταν ποτέ σπουδαίος προπονητής, ξέρει να χειρίζεται τα media»

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2023

O Αντόνιο Κασάνο φιλοξενήθηκε στο BoboTV podcast και τοποθετήθηκε για άλλη μια φορά κατά του Μουρίνιο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Πορτογάλος «δεν ήταν ποτέ σπουδαίος προπονητής». 

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Ρόμα, ήταν καλεσμένος στο BoboTV podcast του οποίο οικοδεσπότης, είναι ο έτερος παλαίμαχος επιθετικός, Κρίστιαν Βιέρι. Συζητώντας για τη Ρόμα και τον Μουρίνιο, ο Κασάνο δεν «μάσησε» τα λόγια του  μιας και είπε πάρα πολλά και ενδιαφέροντα για τον «Special One».

«Δεν ήταν ποτέ σπουδαίος προπονητής, απλά ήξερε πως να διαχειριστεί τα media και είναι εξαιρετικός επικοινωνιακά. Είναι καλός στο να διαχειρίζεται δυνατούς παίκτες, όχι αυτούς που δε τα πάνε τόσο καλά. Είναι έυκολο να εισαι φιλικός στους καλούς παίκτες».

Ο ίδιος βέβαια δε σταμάτησε εκεί, συνεχίζοντας τις βολές εναντίον του «Μου» για τις μεταγραφικές -και όχι μόνο- επιλογές του αλλά και τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την ουραγό Κρεμονέζε:

«Φέρνει τη μία καταστροφή μετά την άλλη. Ξόδεψε λεφτά στο να φέρει τον Μάτιτς και τον Πατρίτσιο στη Ρόμα. Την επόμενη μέρα, η εμφάνιση της ομάδας με έκανε να ξεράσω. Ακόμα και με τα δεύτερα, πρέπει να κερδίσεις την Κρεμονέζε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.