Αντίπαλος εκτός top 200 για Τσιτσιπά, εκτός top 100 για Σάκκαρη

Metrosport Team09 Ιουνίου 2022

Στην μάχη του απλού σε Νότιγχαμ και Στουτγάρδη μπαίνουν σήμερα η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Αμφότεροι, πάνε να παίξουν ένα παιχνίδι κόντρα σε αντιπάλους που δεν έχουν συναντήσει ξανά και τους είναι εντελώς άγνωστοι στο Tour.

Η Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο του Νότιγχαμ αντιμετωπίζει μία 31χρονη από τον Καναδά, η οποία στα… τελειώματα της καριέρας της βρίσκεται στο Νο109 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Ρεμπέκα Μαρινό το… μακρινό 2011 είχε φτάσει ως το Νο38, αλλά δεν έχει κατακτήσει ποτέ τίτλο στην καριέρα της. Ενα χρόνο μετά το ρεκόρ καριέρας, έπεσε κάτω από το Τοπ400 και εκ τότε σταδιακά είχε μικρές ανοδικές πορείες. Το 2019 έφτασε στο Νο140 και έπεσε ξανά σχεδόν 200 θέσεις, για να ανέβει και πάλι φέτος στο Νο109, στην δεύτερη καλύτερη σεζόν της καριέρας της, η οποία στηρίζεται σε τουρνουά της ITF.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 2 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος, με τη νικήτρια να περιμένει στα προημιτελικά είτε την Χαντάντ Μάια από την Βραζιλία, είτε την Μιγιαζάκι από την Βρετανία.

Κόντρα σε 19χρονο ο Τσιτσιπάς

Απέναντι σε άγνωστο αντίπαλο θα παίξει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην Στουτγάρδη. Ο Ντομινίκ Στρίκερ από την Ελβετία, No200 στην παγκόσμια κατάταξη, έχει ρεκόρ καριέρας στο Tour μόλις 6-4 και θα παίξει για πρώτη φορά με παίκτη του Top10, αλλά και γενικότερα με παίκτη πάνω από το Top30.

Δεν έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο, με ίσως μόνο αξιοσημείωτο ότι είναι αριστερόχειρας. Το ματς αναμένεται να αρχίσει μετά τις 17:00 ώρα Ελλάδος και αν προκριθεί ο Τσιτσιπάς, θα συναντηθεί είτε με τον Αντι Μάρεϊ, είτε με τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.