To «αντίο» του Πάολο Φερνάντες στον Βόλο, εντάσσεται στην ΑΕΚ

Στέφανος Αβραμίδης14 Νοεμβρίου 2022

Ο Πάολο Φερνάντες αποχαιρέτησε τον ΝΠΣ Βόλο με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας πως το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν το τελευταίο του με τη θεσσαλική ομάδα και πως εντάσσεται στην ΑΕΚ, με την οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Η συμφωνία με τον ΝΠΣ Βόλο προέβλεπε την παραμονή του εκεί με τη μορφή δανεισμού ως τον Ιανουάριο.

Πλέον ο 24χρονος άσος θα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» της ΑΕΚ και ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Βόλο, ευχαριστώντας όλους όσους συνεργάστηκε στον θεσσαλικό σύλλογο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πάολο Φερνάντες:

«Χθες ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Βόλο και το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ σε όλους, ήταν χαρά μου που μοιράστηκα υπέροχες στιγμές εδώ. Ευχαριστώ για όλα τους προπονητές και το επιτελείο που είχα φέτος ενάμιση χρόνο στον σύλλογο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους συμπαίκτες μου, αυτή η περίοδος εδώ μαζί σας παιδιά ήταν καταπληκτική και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της! Θα σας παρακολουθώ. Εύχομαι τα καλύτερα».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.