Αντιδρούν οι αστυνομικοί στην οπαδική βία: «Μας έχουν βάλει στη μέση»

Metrosport Team31 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αστυνομικός Αλέξανδρος Σφελινιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην έξαρση της οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 

Για τις επιθέσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης: «Αρκετές από αυτές τις επιθέσεις, έγιναν σε ώρες που δεν υπάρχει έξω αστυνόμευση. Δυστυχώς, έχουμε δώσει έμφαση στον κορωνοϊό και όλες οι δυνάμεις ασχολούνται με αυτό παρά την αστυνόμευση. Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, έγιναν την ώρα που υπήρχαν πορείες και οι αστυνομικοί ήταν απασχολημένοι με αυτό. Αυτοί που κάνουν τις επιθέσεις ξέρουν αν θα μπορεί να αντιδράσει η αστυνομία ή όχι.

Ξέρουν πως αν κάνουν κάνουν κάτι την ώρα που εμείς βρισκόμαστε κοντά θα υπάρξουν συλλήψεις. Μας έχουν βάλει στην μέση ο ΠΑΟΚ και ο Άρης με ανακοινώσεις όταν υπάρχουν χτυπήματα δικών τους, μιλάμε για ανώνυμες εταιρίες με έσοδα».

Για το αν υπάρχει θέμα αστυνόμευσης στους δρόμους: «Είναι θέμα κουλτούρας, ξέρουμε τι γίνεται μέσα στους συνδέσμους. Καλλιεργείται οτιδήποτε άλλο εκτός από το να υποστηρίζουμε τις ομάδες μας. Πρέπει η πολιτεία να σκύψει πάνω από το πρόβλημα και να σταματήσει να στέλνει μηχανές έξω από αθλητικούς τόπους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.