Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός με τη Μακάμπι: Ώρα έναρξης

Metrosport Team25 Απριλίου 2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μακάμπι (25/04) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ στο Game 2 των playoff της Ευρωλίγκα και επιδιώξει να κερδίσει για να φέρει τη σειρά στα ίσια.

Οι πράσινοι πριν από 48 ώρες το βράδυ της Τρίτης (23/04) ηττήθηκαν από «την ομάδα του λαού» με 87-91, έχασαν το πλεονέκτημα έδρας, είναι πίσω με 0-1 και σήμερα πρέπει να κερδίσουν, για να ισοφαρίσουν σε 1-1, έτσι ώστε την επόμενη εβδομάδα στο Βελιγράδι να κάνουν το break για να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα.

Ο Εργκίν Αταμάν μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα ξεκαθάρισε ότι εάν ο Παναθηναϊκός δεν πάει στο Final Four, τότε δεν θα είναι του χρόνου στην ομάδα, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χουάτσο Ερναγκόμεθ. Ο Ισπανός είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το σημερινό παιχνίδι διότι ταλαιπωρείται από Μυϊκός σπασμό στην αριστερή γάμπα και ιγμορίτιδα. 

Από την άλλη ο Κάτας θα έχει μία πολύ σημαντική απουσία αυτή του Μπάλντουιν που τραυματίστηκε στο πρώτο ματς. 

Στο άλλο ματς της ημέρας η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει την Μπασκόνια στο δευτερό αγώνα των playoff με την Βασίλισσα να προηγείται με 1-0 χάρη στη νίκη της με 90-74 και φιλοδοξεί να κάνει το 2-0 και να είναι μία νίκη ανάσα από το Final Four. Οι Βάσκοι θα επιδιώξουν την έκπληξη, αφού με ένα μεγάλο διπλό θα ισοφαρίσουν σε 1-1 νίκες και θα πάρουν το πλεονέκτημα.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 21.15 και θα μεταδοθεί από το NovaSports Prime.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.