Αντεξε μόνο για ένα ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Morris, έχασε με 0-4 από τη Ρέιντζερς

Metrosport Team21 Αυγούστου 2022

Μετά τη νίκη επί της Σουόνσι (2-0), η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη Ρέιντζερς από την οποία ηττήθηκε με 0-4 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό για τον ΠΑΟΚ με δύο δοκάρια. Στο 13' η Μήτκου έκανε βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, η Ακίντα βρέθηκε απέναντι στην Έσσον πέρασε την μπάλα από πάνω της, αλλά αυτή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 33ο λεπτό ήρθε το δεύτερο δοκάρι, στο απευθείας κόρνερ από την Βαρδαλή η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και άουτ.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους (51') η Ρέιντζερς άνοιξε το σκορ. Η Ντόχερτι γέμισε μέσα στην περιοχή η μπάλα έσκασε μέσα σε αυτήν, η Χατζηχαριστού έκανε κάκιστο υπολογισμό πέρασε η μπάλα από πάνω της και κατέληξε στο βάθος της εστίας. Επτά λεπτά αργότερα οι Σκωτσέζες πέτυχαν κι άλλο γκολ.

Η φάση ξεκίνησε από φάουλ από τα δεξιά, σέντρα στην καρδιά της περιοχής, η Ντάβισον σηκώθηκε μόνη της για κεφαλιά και έκανε το 0-2.

Στο 70ο λεπτό ήρθε η οριστική ταφόπλακα για τις «ασπρόμαυρες». Κόρνερ από τα δεξιά η μπάλα πέρασε πάνω από την Χατζηχαριστού και η Γκούνη έβαλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της. Στο 84' ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα. Νέος κακός υπολογισμός της Χατζηχαριστού και η Άρνοτ προ κενής εστίας έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

ΠΑΟΚ Μorris: Χατζηχαριστού, Γιαννάκα, Παπαιωάννου, Δοϊρανλή, Μήτκου, Γκορνέλα, Ακίντα, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή, Καλέση, Βλασόπουλος

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.