Αντετοκούνμπο: «Καλύτερο συναίσθημα το πρωτάθλημα από τo να κάνεις σεξ»

Metrosport Team17 Μαρτίου 2023

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μπακς το 2021. Ο Greek Freak μίλησε στο Athletic για τα όσα έζησε εκείνη την περίοδο και για τα συναισθήματα του όταν φόρεσε το δαχτυλίδι και οι ατάκες του ήταν απίθανες. 

Συγκεκριμένα, υποστήριξε: «Από τα καλύτερα συναισθήματα που είχα και δεν λέω ότι σκέφτομαι γιατί πιθανότατα θα γίνει viral. Συγγνώμη, αλλά είναι καλύτερο από το να κάνεις σεξ. Ξέρεις τι εννοώ; Ξέρετε, αγαπώ τη γυναίκα μου. Αγαπώ τα παιδιά μου. Αλλά το πρωτάθλημα ήταν το μεγαλύτερο συναίσθημα στη ζωή μου και σίγουρα θέλω να ξανανιώσω αυτό το συναίσθημα. 

Και θέλω να το κάνω ξανά με τους συμπαίκτες μου. Θέλω αυτούς τους δύο, τρεις μήνες του καλοκαιριού να νιώθω ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ότι η ομάδα μας έχει κερδίσει. Μου αρέσει αυτό το συναίσθημα, να δουλεύεις όλη σου τη ζωή, μέσα από όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Είτε αυτοί θα έχουν εκείνη τη στιγμή, είτε εμείς θα έχουμε εκείνη τη στιγμή. 

Δεν ξέρω τι θα συμβεί, τι έχει ο Θεός για μένα. Ξέρω ότι είμαι εδώ για να γίνω καλύτερος. Πιστεύω ότι μπορώ να βελτιωθώ τρομερά τα επόμενα δύο χρόνια. Μπορώ να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου κάθε χρόνο να είναι μία από αυτές τις τέσσερις ή πέντε ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.