Αντετοκούνμπο-Διαμαντίδης εναντίον Σακίλ-Κάρι στον τελικό του Fan Vote της FIBA

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2022

Εύκολα στον τελικό πέρασε το ελληνικό ζευγάρι παικτών που επέλεξε να τοποθετήσει η FIBA στην ψηφοφορία που διοργάνωσε μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media. Πρόκειται για ένα «τουρνούα» στο οποίο επιλέχθηκαν δύο παίκτες διαφορετικών εποχών από 8 χώρες, με την παγκόσμια ομοσπονδία να καλεί τους φιλάθλους να αναδείξουν το αγαπημένο τους.

Συγκεκριμένα τα ζευγάρια παικτών ήταν: Γιουλ- Πάου Γκασόλ για την Ισπανία, Καμπάτσο-Σκόλα για την Αργεντινή, Μίλς-Λόνγκλεϊ για την Αυστραλία,Σακίλ Ο'νίλ-Κάρι για τις ΗΠΑ, Διαμαντίδης-Αντετοκούνμπο για την Ελλάδα, Πάρκερ-Γκομπέρ για την Γαλλία, Τζόρτζεβιτς-Γιόκιτς για την Σερβία και Γιασκεβίτσιους-Ντομάντας Σαμπόνις για την Λιθουανία.

Από τις διασταυρώσεις, σχετικά με μεγάλη διαφορά σε κάθε αναμέτρηση, στον τελικό έφτασαν η Ελλάδα και οι ΗΠΑ, ενώ το πιο αμφίρροπο παιχνίδι ήταν αυτό της Σερβίας με την Λιθουανία που βρήκε τον τους Τζόρτζεβιτς και Γιόκιτς να συγκεντρώνουν το 56.8% των ψήφων και να περάσουν στην επόμενη φάση όπου αποκλείστηκαν από τους Έλληνες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.