Τα προγράμματα που θα αντικαταστήσουν το «Πρωινό Σαββατοκύριακο» με την Ελένη Τσολάκη φαίνεται πως έχει ήδη βρει ο ΑΝΤ1.
Ο σταθμός προχωρά σε έκτακτες αλλαγές, καθώς η εκπομπή δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα στους πίνακες τηλεθέασης κι έτσι η παρουσιάστρια δεν θα βρίσκεται πλέον στο τιμόνι της εκπομπής, αν και παραμένει στον σταθμό έχοντας συμβόλαιο σε ισχύ. Μάλιστα, το ΑΝΤ1 αποφάσισε από αύριο και για τα επόμενα Σαββατοκύριακα να αντικαταστήσει το «Πρωινό Σαββατοκύριακου» με αγαπημένες σειρές και, συγκεκριμένα, με τα «Εγκλήματα» και το «Κωνσταντίνου & Ελένης».
Παράλληλα, ο σταθμός - χωρίς να ανοίγει τα χαρτιά του - φαίνεται πως έχει «σταμπάρει» την Κατερίνα Καραβάτου για να αναλάβει την ανανεωμένη εκπομπή του Σαββατοκύριακου, που είτε θα μπει στην πρωινή είτε στη μεσημεριανή ζώνη.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube