Οριστικό: Πότε ανοίγουν τα κομμωτήρια!

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2020

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να ανοίξουν τα κομμωτήρια τηςχώρας, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή, έπειτα από επικοινωνία που υπήρξε ανάμεσα στον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών: 

«Στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της αγοράς, αναμένεται τις επόμενες ημέρες –Σάββατο ή Κυριακή- να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα κομμωτήρια. Αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άνοιγμα των συγκεκριμένων επιχειρήσεων θα προηγηθεί καθώς κρίνεται ότι μπορούν να εφαρμοστούν με ακρίβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όλες οι λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς και πως θα ανοίξουν κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο Παρασκευή 11/12, σε σχετικές ανακοινώσεις που θα γίνουν από την κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.