Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Σήμερα ο γάμος του ζευγαριού

Metrosport Team27 Μαΐου 2023

Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόκειται να ανέβει σήμερα (27/5) τα σκαλιά της εκκλησίας στο κέντρο της Αθήνας. Θα έχουν στο πλευρό του λίγους μόνο συγγενείς και φίλους, ανυπομονώντας γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή τους.



Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός αν και κρατούν χαμηλούς τόνους, δεν έκρυψαν τον έρωτά τους!

Η γνωριμία του ζευγαριού, η συγκατοίκηση και η πρόταση γάμου

Τον Μάρτιο του 2021 κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν την Άννα Πρέλεβιτς και τον Νικήτα Νομικό να διανύουν τους πρώτους μήνες μια όμορφης σχέσης. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Μάλιστα, το μοντέλο γνωρίζεται με τη Δούκισσα Νομικού, η οποία χάρηκε πολύ στο άκουσμα της ευχάριστης είδησης.

Τους πρώτους μήνες της σχέση τους, η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός απέφευγαν τις κοινές δημόσιες εξόδους, τότε μάλιστα υπήρχαν και οι περιορισμοί μετακινήσεων λόγω κορωνοϊού, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να περνούσε περισσότερο χρόνο στο σπίτι.

Το ζευγάρι πέρασε πολύ γρήγορα στο επόμενο βήμα της σχέσης του, ενώ η συγκατοίκηση ήρθε σχεδόν από τους πρώτους μήνες της σχέσης.

Μέρα με τη μέρα, η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός ξεκίνησαν να κάνουν δειλά-δειλά τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις τους, κάνοντας βόλτες στα νότια προάστια είτε με παρέα είτε οι δυο τους, με τους φωτογράφους να τους απαθανατίζουν...

«Νιώθω πολύ όμορφα αυτή την περίοδο, αισθάνομαι πολύ τυχερή και ευγνώμων για όλο αυτό που μου συμβαίνει. Ζω το “τώρα” στο 100% και σκέφτομαι μόνο το “τώρα”. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει όταν πρέπει όπως έχουν συμβεί όλα στη ζωή μου μέχρι στιγμής. Νιώθω ότι στο πρόσωπο του Νικήτα έχω βρει τον ιδανικό άντρα» είχε εξομολογηθεί η Άννα Πρέλεβιτς στη Real Life και τη Νίκη Κώτσου.

tlife.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.