Ανησυχία στο Λίβερπουλ για έξαρση κρουσμάτων

Metrosport Team27 Ιουνίου 2020

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το πρωτάθλημα Αγγλίας μετά από 30 ολόκληρα χρόνια και όπως είναι φυσικό οι οπαδοί της θα το γιορτάζουν για μέρες. Ήδη μετά το σφύριγμα της λήξης στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία κλείδωσε και μαθηματικά ο τίτλος, βγήκαν στους δρόμους και ξέσπασαν σε απίστευτους πανηγυρισμούς. 

Αγκαλιές, φιλιά, τραγούδια, μπύρες, χορούς και συνωστισμό είχε το μενού. Κάτι που προκάλεσε την έντονη ανησυχία των αρχών καθώς η απειλή του κορωνοϊού δεν έχει εξαφανιστεί. «Ανησυχώ πραγματικά για σκηνές αυτές. Εκτιμώ ότι οι οπαδοί της Λίβερπουλ θέλουν να γιορτάσουν, αλλά παρακαλώ, για τη δική σας ασφάλεια, και για τους άλλους, πηγαίνετε σπίτι και γιορτάστε στο σπίτι. 

Ο κορωνοϊός εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλο κίνδυνο και η πόλη μας έχει ήδη χάσει πάρα πολλούς ανθρώπους από την ασθένεια. Οι άνθρωποι ρωτούν γιατί δεν απωθούμε τους φιλάθλους ή δεν αναλαμβάνουμε δράση για να τους αποτρέψουμε να συγκεντρωθούν. Τα συμβούλια απλά δεν έχουν την εξουσία να το κάνουν αυτό. Εάν γνωρίζετε κάποιον που είναι εκεί, στείλτε τους μήνυμα και ζητήστε τους να έρθουν σπίτι», σημείωσε ο Δήμαρχος της περιοχής, Τζο Άντερσον. 

Οι φίλαθλοι των «κόκκινων» βγήκαν και χθες στους δρόμους για να πανηγυρίσουν αλλά οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν συστάσεις και τους προέτρεψαν να επιστρέψουν σπίτι τους. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.