Άνευρος ο Ολυμπιακός γλίτωσε στο φινάλε την ήττα

Metrosport Team04 Αυγούστου 2022

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ολυμπιακός και Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Europa League. Γιουχαρίσματα στο τέλος από τους φιλάθλους. 

Οι «ερυθρόλευκοι»  είχαν αρκετά προβλήματα στον δημιουργικό τομέα στο πρώτο ημίχρονο και δεν απείλησαν ουσιαστικά. Οι Σλοβάκοι ήταν επικίνδυνοι στην κόντρα και στο 16' είχαν και δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε. Ο Ολυμπιακός απείλησε με ένα κοντινό σουτ του Μασούρα και με τον Καμαρά αλλά ο Τσόβαν απέκρουσε και τις δύο φορές. Στο 63ο λεπτό η Σλόβαν πήρε το προβάδισμα. Ο Παπασταθόπουλος έχασε την ισορροπία του, μετά από ένα ελαφρύ σπρώξιμο του Γκριν. Εκείνος πάτησε στην περιοχή, βρέθηκε απέναντι από τον Βατσλίκ και τον νίκησε για το 0-1. 

Στο 79΄ο Γκάρι Ροντρίγκες λίγο έλειψε να ισοφαρίσε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 86ο λεπτό ο Ελ Αραμπί πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας της Σλόβαν και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Τρία λεπτά αργότερα ο Βάτσλικ έσωσε την εστία των Πειραιωτών στην προσπάθεια του Ραμίρες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Κούντε, Μασούρας, Ζινγκερνάγκελ, Τικίνιο.

Σλόβαν: Τσόβαν, Πάουσεκ, Κάσια, Αμπένα, Ντε Μάρκο, Κανκάβα, Κούτσκα, Ζμράλ, Κακβετάτζε, Μπαρσεγκιάν, Γκριν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.