Ανεβάζει ρυθμούς ο Νάσμπεργκ

Δημήτρης Καλαϊτζής07 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Δευτέρας (12/9, 19.00) με αντίπαλο τη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 1. 

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επανένταξή του σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη (8/9) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στη Νέα Μεσημβρία στις 10:00.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ:

Τα ζητούμενα στο πρώτο κομμάτι της σεζόν είναι δύο: αφενός οι βαθμοί και οι νίκες, αφετέρου η εξέλιξη του γκρουπ. Έτσι οι προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα πέρα από την προετοιμασία για το κάθε παιχνίδι, περιλαμβάνουν δουλειά πάνω στην γενικότερη λειτουργία της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Η Τετάρτη (07.09) ήταν μέρα τακτικής. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια δούλεψαν σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επανένταξή του σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη (08.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στη Νέα Μεσημβρία στις 10:00.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.