Ανερχόμενη δύναμη ο Φοίνικας Τούμπας

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2021

Ένα δυνατό σύνολο έχει δημιουργήσει ο Φοίνικας Τούμπας. Ξεχωριστή πορεία είχε στο κύπελλο και ήδη μετά τις δύο νίκες που πέτυχε αν και ομάδα Γ κατηγορίας, εξασφάλισε την πρόκριση του στην επόμενη φάση του θεσμού. 

Ο πρόεδρος του Φοίνικα Γιώργος Μότσανος τόνισε: «Στόχος της ομάδας είναι η άνοδος. Εχουμε πάρει καλούς παίκτες και οι περισσότεροι είναι γύρω από την Τούμπα. Θέλουμε να είναι η ανερχόμενη ομάδα της Τούμπας ο Φοίνικας, να πάρουμε το Πρωτάθλημα και να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο κύπελλο. Οι παίκτες που έχουμε δεν είναι για τη Γ’ κατηγορία. 

Θα μπορούσαμε να σταθούμε άνετα και στην Α’ κατηγορία. Η Ενωση θα πρέπει να δώσει λύση στο θέμα των ράπιντ τεστ, γιατί μας βγαίνουν 100 ευρώ την εβδομάδα. Να έχουμε μια καλή χρονιά και όλα να πάνε καλά». Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Θωμάς Ζαβρακλής για την ομάδα του είπε: «Γίνεται μια καλή προσπάθεια, υπάρχει όρεξη και στόχος είναι η άνοδος αλλά και να προχωρήσουμε στο κύπελλο όσο το δυνατόν περισσότερο». 

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ζαβρακλής τόνισε: «Εχουμε νέα παιδιά με όρεξη για να παίξουν ποδόσφαιρο, ο πρόεδρος είναι δίπλα στην ομάδα, υγεία να έχουμε και θα πάνε όλα καλά. Πιστεύω θα βγούμε πρώτοι. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.