Ανδρεάδης: «Αλλαγές των Ομοσπονδιακών… Κοτζαμπάσηδων»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2021

Ο Μπάμπης Ανδρεάδης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τις εκλογές στον ΣΕΓΑΣ και την επόμενη μέρα στον Στίβο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ:

«Είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύουμε μετά από πολλά χρόνια, γιορτάζοντας τα 200 χρόνια από το 1821, θα έχουμε τις αλλαγές των Ομοσπονδιακών Κοτζαμπάσηδων. Ειδικά ο αθλητισμός είναι ένας χώρος που σταματάνε νέοι οι αθλητές. Εδώ έχουν ξεπεράσει τα 70 και τα 80».

Για το αν θα είναι επανάσταση αν εκλεγεί η παράταξη που συμμετέχει:

«Είναι λίγο βαριά η λέξη. Αλλά αγώνα, νέων ιδεών και αντιλήψεων, ναι, τολμώ να το πω».

Για το πώς επανεκλέγονται μη επιτυχημένες διοικήσεις:

«Δεν πρέπει να μηδενίζουμε προηγούμενες διοικήσεις. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο γκέτο, λόμπι, συλλόγων που το εκλογικό δείγμα είναι συγκεκριμένο. Είναι εύκολο αυτό τον χώρο να τον ποδηγετήσεις, όταν η πολιτεία χρηματοδοτεί κι εσύ διαχειρίζεσαι. Δεν λέω ότι υπάρχει κακοδιαχείριση, αλλά αδιαφάνεια».

Για το ότι ο στίβος δεν βρήκε τρόπο να κάνει το βήμα μπροστά:

«Αυτή την ερώτηση θα έπρεπε να την κάνω εγώ επειδή ξέρετε τι σημαίνει επικοινωνία. Είναι άσχημος ο όρος προϊόν. Αν δεν προβληθεί το αντικείμενο πως θα έρθει ο κόσμος; Όταν έχεις διαρκώς την πολιτεία απέναντι; Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε. Υπάρχουν προπονητές που δεν αμείβονται. Από τα 8 εκ. επιχορήγησης μόνο 400.000 δίνει σε σωματεία για αξιολόγηση. Τους έχουν υποχρεώσει να έχουν μπλοκάκια και να παίρνουν τις μηνιαίες συνεισφορές των γονέων για τα παιδάκια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.