Ανδράλας: «Δεν έχω καταλάβει τον λόγο που έφυγε ο Κρέσπο από τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team18 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Πάρης Ανδράλας σχολιάζοντας την εικόνα των ελληνικών ομάδων, από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την καριέρα του στην προπονητική :

«Αναμένω πρόταση για να συνεχίσω μόνος μου προπονητικά, χωρίζομαι από τον Γρηγορίου. Είναι μια διαδικασία που πρέπει να διαχειριστείς και βάση γνώσεων και βάση προσωπικότητας, για να ξεπεράσεις και τις δυσκολίες που μπορεί να βρεθούν στον δρόμο σου.Δεν ξέρω αν είναι σωστό να παρακολουθείς τις ομάδες του εξωτερικού και να περιμένεις να εφαρμόσεις αντίστοιχα προπονητικά πλάνα σαν αυτά της Μπαρτσελόνα, της Μπάγερν και της Ρεάλ. Δεν πρέπει να είμαστε μην είμαστε ονειροπόλοι, πρέπει να πατάμε στην γη .Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να γίνει Αγγλία, από πολλές πλευρές όπως τα γήπεδα, ο κόσμος και η γενικότερη φιλοσοφία. Ας είμαστε ρεαλιστές».

Για τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις:

«Κάθε χρόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται όλο και χειρότερο, αν θέλουμε να λέμε αλήθειες. Δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα ικανότητας. Είναι πολύ άσχημο που οι ελληνικές ομάδες αποκλείονται από κάποιες άλλες που είναι σβησμένες από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Αντί να γινόμαστε καλύτεροι γινόμαστε χειρότεροι. Κάθε καλοκαίρι αλλάζουμε ολόκληρες τις ομάδες, έρχονται 10 παίκτες. Δεν μπορεί να εξελιχθεί μια ομάδα έτσι. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται ένα ρόστερ χωρίς αρχή, χωρίς συνοχή και χωρίς ρόλους. Από τους λίγους προπονητές που δεν έχει αλλάξει όλο το ρόστερ είναι ο Γιοβάνοβιτς του Παναθηναϊκού. Είναι απαραίτητο να υπάρχει προπονητικό πλάνο. Το φυσιολογικό είναι να έχεις τον κορμό σου και να μπαίνουν σταδιακά δύο και τρεις παίκτες».

Για τον Παναθηναϊκό και τις επιλογές του Γιοβάνοβιτς:

«Η τακτική του Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό θεωρώ πως είναι η καλύτερη, γιατί για να έρθει ένας παίκτης στην ομάδα χρειάζεται να τον αξιολογήσει από όλες τις πλευρές. Για αυτό και ο Γιοβάνοβιτς έχει φτιάξει το πιο υγιές σύνολο στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή που μιλάμε. Θεωρώ ότι και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, αφού την δούμε φυσικά και στα επίσημα παιχνίδια, μπορεί να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό».

Για την δύσκολη συγκυρία στην οποία έχει βρεθεί ο ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή ψάχνεται, ο καθένας πρέπει να βρει τον ρόλο του. Είναι μια διαδικασία που θέλει χρόνο και νίκες για να πετύχει. Εγώ προσωπικά, όμως, ψάχνω να βρω τον λόγο που έφυγε ο Κρέσπο και δεν μπορώ να τον βρω. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου θα παίξει με ποδοσφαιριστές που ξέρει από τα προηγούμενα χρόνια»

Για τον Άρη:

«Για μένα ο φετινός Άρης είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό. Αν και έκανε πολλές μεταγραφές, του λείπουν ακόμη ποδοσφαιριστές και δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει. Ακούγονται πολλά για πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και αυτός έχει να διαχειριστεί πολλές αλλαγές. Θα φανεί στο πρωτάθλημα, γιατί με την Μακάμπι που ήταν μια συμπαγής ομάδα, τα βρήκε δύσκολα».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.