Ανατροπή με υπογραφή... Σακχόφ και τρίποντο για την ΑΕΚ στα Γιάννενα

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2021

Σημαντικό και μεγάλο τρίποντο για την ΑΕΚ στα Γιάννενα, με τον Αργύρη Γιαννίκη να επιστρέφει ως αντίπαλος της πρώην ομάδας του και έστω στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης με ανατροπή και τελικό σκορ το 1-2.

Ο Ροντρίγκο Εραμούσπε ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για τους γηπεδούχους, όταν μόλις στο 5ο λεπτό, ο Περέα βρέθηκε εντός περιοχής και ο Γεράσιμος Μήτογλου τον ανέτρεψε αντικανονικά με τον Εραμούσμπε να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να βάζει τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ.

Η «Ένωση» δεν άργησε να απαντήσει και το έκανε με τον Άμραμπατ στο 10ο λεπτό, όταν έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ από μεγάλη απόσταση και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γιούρι Λοντίγκιν, γράφοντας το 1-1 σκορ που έμοιαζε πως θα είναι το τελικό, ωστόσο ο Σάκχοφ δεν είχε πει την τελευταία του... λέξη!

Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, εκτέλεση η μπάλα βρήκε στα σώματα και ειδικότερα σε αυτό του Κάργα και πήρε τον δρόμο της προς τα δίχτυα για τη νίκη της ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες».

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Σάλιακας, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μιλινσεάνου, Περέα

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Μοχαμαντί, Μήτογλου, Βράνιες, Μισελέν, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Τσούμπερ, Άμραμπατ, Αραούχο

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.