Ανατροπή και κορυφή η Νάπολι, «συννεφιά» στη Γιουβέντους

Στέφανος Αβραμίδης11 Σεπτεμβρίου 2021

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πήρε στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Serie A με τη Γιουβέντους η Νάπολι.

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι παρτενοπέι «τούμπαραν» την εις βάρος τους κατάσταση και πανηγύρισαν το τρίποντο.

Η Γιουβέντους προηγήθηκε στο 10 λεπτό με τον Μοράτα που εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Μανωλά και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Οσπίνα γράφοντας το 0-1.

Η απάντηση της Νάπολι ήρθε στο 57’. Ο Ινσίνιε ελίχθηκε από αριστερά, έπιασε ένα σουτ εκτός περιοχής, ο Σέζνι απέκρουσε ασταθώς και ο Πολιτάνο που καραδοκούσε την έστειλε στο βάθος της εστίας της Γιούβε για το 1-1.

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 85’ για τη Νάπολι. Από κόρνερ από τα αριστερά, ο Κεν έπιασε κεφαλιά προς τα πίσω αναγκάζοντας τον Σέζνι να αποκρούσει ενστικτωδώς. Όμως εκεί παραμόνευε ο Κουλιμπαλί που έσπρωξε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.

Στα υπόλοιπα λεπτά, το 2-1 δεν άλλαξε και η Νάπολι έκανε το 3 στα 3 και βρίσκεται στην κορυφή της Serie A. Αντίθετα η Γιουβέντους παρέμεινε χωρίς νίκη μετά από τρεις αγώνες.

Οι συνθέσεις:

Νάπολι (Λεονάρντο Σπαλέτι): Οσπίνα, Ντι Λορέντσο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Ρούι, Ρουίθ, Ανγκισά, Πολιτάνο (72' Λοσάνο), Ελμάς (46' Ουνάς), Ινσίνιε (73' Ζιελίνσκι), Οσιμέν

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πελεγκρίνι (58' Ντε Λιχτ), ΜακΚένι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κουλουσέφσκι, Μοράτα (82' Κεν), Μπερναρντέσκι

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.