Ανατροπή (2-1) εξάδας για τον Ατρόμητο

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2021

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Ατρόμητος πέτυχε νίκη-ανατροπή επί της Λαμίας με 2-1 και ισοβαθμεί στην 6η θέση της βαθμολογίας της Super League με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η Λαμία αιφνιδίασε τους γηπεδούχους μόλις στο 8ο λεπτό όταν ο Τιρόνε με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Ρόμανιτς που «σέρβιρε» στον Καραμάνο ο οποίος μόνος του μέσα από την περιοχή ευστόχησε στο πλασέ του πετυχαίνοντας το 0-1, γκολ το οποίο μέτρησε με την «έγκριση» του VAR παρ’ ότι αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Μάλιστα η Λαμία έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 20’ σε τετ α τετ του Ντέλετιτς με τον Μανδά, στο οποίο ο Σάλομον πάνω στη γραμμή απομάκρυνε διατηρώντας το 0-1 και γλιτώνοντας τον Ατρόμητο από τα χειρότερα.

Οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν σε 1-1 στο 37΄όταν ο Προβυδάκης μάρκαρε αντικανονικά τον Ραμπέγιο στην περιοχή, ο διαιτητής Φωτιάς υπέδειξε το σημείο το πέναλτι απ’ όπου ο Χριστοδουλόπουλος ευστόχησε στην εκτέλεση.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ήλεγχε την κατάσταση του αγώνα, παρ’ ότι ο Ρόμανιτς με σουτ έστειλε την μπάλα (57’) δίπλα από το δεξί δοκάρι και κατάφεραν να «λυτρωθούν» πετυχαίνοντας την ανατροπή στο 85’ όταν ο Σάλομον (που είχε αποτρέψει το 0-2 της Λαμίας) με ωραία προσπάθεια και δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Επασί πετυχαίνοντας το τελικό 2-1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Γκαλβάο (40΄Γούτας), Στρούγγης, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Σάλομον, Γκάλο, Ενσικουλού (46΄Τριμμάτης), Ραμπέγιο (70΄Μουνίθ), Αγκάγιεφ (70΄Χαρίσης), Χριστοδουλόπουλος (70΄Μανούσος).

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Τζανετόπουλος (86΄Σκόνδρας), Αντέτζο, Μαρτίνες, Προβυδάκης (68΄Βλάχος), Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τιρόνε (78΄Βασιλακάκης), Ρόμανιτς (86΄Μπα), Ντέλετιτς, Καραμάνος (78΄Αραμπούλι).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.