Ανατριχιαστικό βίντεο με τον Νεϊμάρ να ουρλιάζει από τον πόνο

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2023

Ο Νεϊμάρ ταλαιπωρείται για ακόμη μια φορά στην καριέρα του από ένα σοβαρό τραυματισμό, με τον Βραζιλιάνο σταρ να δημοσιεύει ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο δείχνει τον 31χρονο άσο να ουρλιάζει από τον πόνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας του στο γόνατο.

Ο Νεϊμάρ πριν από μερικούς μήνες τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατό του στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για τουλάχιστον 10 μήνες.

«Δεν θα υπάρχει χρόνος, είναι πολύ νωρίς, δεν έχει νόημα να παραλείπουμε βήματα για να ανακάμψουμε νωρίτερα και να παίρνουμε περιττά ρίσκα. Περιμένουμε ότι θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αρχή της σεζόν του 2024 στην Ευρώπη, που είναι τον Αύγουστο. Πρέπει να κάνουμε υπομονή. 

Το να μιλάμε για επιστροφή πριν από εννέα μήνες είναι πρόωρο. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον χρόνο που χρειάζεται για να χτίσει το σώμα αυτόν τον σύνδεσμο. Η προσδοκία είναι ότι μετά από αυτό το διάστημα, θα έχει αναρρώσει σε υψηλό επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός του Βραζιλιάνου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.