Ανασύνταξη στον ΠΑΟΚ: Το Europa League, τα έσοδα και το πρωτάθλημα

Γιώργος Καστάνης03 Οκτωβρίου 2020

Με δύο ήττες από την Κράσνονταρ αποχαιρέτησε οριστικά το Champions League ο Δικέφαλοςκαι για μία ακόμη φορά (έβδομη) δεν κατάφερε να προκριθεί στους χρυσοφόρους ομίλους. Η πικρία είναι μεγάλη και στις τάξεις της ομάδας, αλλά και στους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς της. Ο αποκλεισμός πόνεσε, και πολύ μάλιστα, αυτή είναι η αλήθεια. Ηταν όμως δίκαιος, καθώς ούτε παράπονα υπάρχουν από την διαιτησία που θα μπορούσαν να δώσουν άλλοθι, ούτε συνέβη κάτι άλλο. Η Κράσνονταρ προκρίθηκε γιατί αξιοποίησε τις ευκαιρίες της και ήταν καλύτερη σε καθοριστικά σημεία και των δύο αναμετρήσεων.

Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να στρέψει άμεσα το ενδιαφέρον του στο Πρωτάθλημα. Και παράλληλα περιμένοντας να μάθει σήμερα τους αντιπάλους του, να προετοιμαστεί κατάλληλα, προκειμένου να κάνει μία αξιόλογη πορεία στο Europa League. Η Ευρώπη δεν τελείωσε για τον ΠΑΟΚ, απλά θα συνεχίσει στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση και στους ομίλους, που δεν είχε καταφέρει να προκριθεί τα προηγούμενα χρόνια. Υποχρέωση λοιπόν των παικτών, του προπονητή και όλου του team είναι να πραγματοποιήσει η ομάδα, μία αξιόλογη ευρωπαίκή πορεία. Παράλληλα να επιστρέψει σε τροχιά Πρωταθλητισμού, καθώς απώλεσε τέσσερις βαθμούς στα ματς με τον Ατρόμητο και τον Βόλο και στο μέλλον, ανάλογες απώλειες, θα είναι ασυγχώρητες. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προετοιμαστεί για μία πορεία πρωταγωνιστική και στους τρείς θεσμούς που συμμετέχει.

Θυμίζουμε πως εκτός από τα ήδη εξασφαλισμένα έσοδα από την παρουσία του στους ομίλους του Europa League που ξεπερνούν τα 11 εκατομμύρια, η στόχευση πρέπει να γίνει στην συγκομιδή βαθμών στα ματς των ομίλων. Κάθε νίκη δίνει μπόνους 570.000 ευρώ, ενώ για κάθε ισοπαλία στους ομίλους, η ομάδα θα εισπράξει 190.000 ευρώ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.