«Τρολ» με ανάρτηση Αναστόπουλου για το «μέχρι τέλους»

Metrosport Team01 Απριλίου 2023

Ο παλαίμαχος διαιτητής, Παναγιώτης Αναστόπουλος, αντέδρασε προ ημερών και μετά από ανάρτηση του Μπριάντε Ουέμπερα που αναφέρθηκε στην περίφημη απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19 και σήμερα, εμφανίστηκε να κάνει νέα ανάρτηση-δήλωση για το "μέχρι τέλους" των αδερφών Αγγελόπουλων, ενώ τόνισε πως η διαιτησία στο χθεσινό ντέρμπι των "αιωνίων" ήταν υπέρ 100-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Μέσα από αυτήν ο Π.Αναστόπουλος εμφανίστηκε να χαρακτηρίζει την «Ευρωλίγκα ως τσιρκολίγκα», αναφέροντας πως αν ο Παναθηναϊκός «δεν λύσει το θέμα με τη διαιτησία δεν θα έχει καμία τύχη του χρόνου».

«Καλές οι νίκες, τα σερί και το μέχρι τέλους που τελικά ήταν το μεγαλύτερο ψέμα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, αλλά μόλις είδα το παιχνίδι κι έψω να πω ότι η διαιτησία στο ΣΕΦ ήταν 100-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Καμία τύχη και του χρόνου ο Παναθηναϊκός αν δεν λύσει το θέμα με τη διαιτησία. Αυτή δεν είναι Ευρωλίγκα, τσιρκολίγκα είναι», είπε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος διαιτητής.

Αποδείχτηκε ωστόσο όταν αυτή η ανάρτηση ήταν... τρολιά. Ήταν στην πραγματικότητα ένα fake screenshot και όχι μία πραγματική τοποθέτηση από τον πρώην διαιτητή...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.