Είδε... σκάνδαλο κατά του Ολυμπιακού ο Αναστόπουλος! «Δεν έχει τους παίκτες ο ΠΑΟΚ!»

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2021

Ξεκάθαρο προβάδισμα στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου δίνει ο Νίκος Αναστόπουλος, παρά το γεγονός ότι η εικόνα των ερυθρολύκων δεν πείθει!

Ο «Αλενατόρε» παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Φως» και υποστήριξε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανώτερο υλικό από του ΠΑΟΚ μετά τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού και τα χρήματα που δαπάνησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ωστόσο τόνισε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί να εφαρμόσει το πλάνο που είχε και στη χρονιά που κατέκτησε το Πρωτάθλημα.

Επίσης μίλησε για το θέμα με τα καπνογόνα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χαρακτηρίζοντας «μέγα σκάνδαλο» την τιμωρία του Ολυμπιακού

Διαβάστε κομμάτια από τη συνέντευξη του Νίκου Αναστόπουλου:

- Θα μιλήσεις για τα καπνογόνα και τη σκληρή ανακοίνωση του Ολυμπιακού;

«Ναι, γιατί είναι σημαντικό θέμα. Η «Θύρα 7» έχει μεγάλη ιστορία που την έχουν γράψει παλικάρια και όχι πέντε δέκα προβληματικοί. Ο Ολυμπιακός και η «Θύρα 7» είναι ένα. Θα βρεθεί λύση για το καλό της ομάδας. Ούτε η εξέδρα να κλείσει ούτε και να συνεχιστεί αυτό το πράγμα με τα καπνογόνα».

- Κάνουν κακό τα καπνογόνα στην ομάδα;

«Δεν χρειάζονται. Εξυπηρετούν -χωρίς να υπάρχει τέτοια πρόθεση βέβαια- τον αντίπαλο που έρχεται και παίζει άμυνα στο Καραϊσκάκη, στριμώχνεται πίσω, θέλει να κλέβει ανάσες και παρακαλάει για διακοπές».

- Κρυώνει ο αθλητής;

«Ε, βέβαια κρυώνει».

- Είναι σκάνδαλο που τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα καπνογόνα και τις διακοπές στο ματς με τον Παναθηναϊκό;

«Μέγα σκάνδαλο! Τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός γιατί; Επειδή ο ίδιος τιμώρησε τον εαυτό του; Ενόχλησε κανέναν αντίπαλο; Θα ανακαλύψουμε δηλαδή νέα πατέντα τώρα;»

- Πώς είδες το ματς με τον Παναθηναϊκό;

«Ο Ολυμπιακός έπαιζε τον Παναθηναϊκό στο μισό γήπεδο και ο Παναθηναϊκός δεν έκανε μία ευκαιρία. Έπαιξε ρόλο και η κούραση από το ματς της Πέμπτης στην Κωνσταντινούπολη. Είδαμε ότι και η Μπάγερν, που είχε παίξει μεσοβδόμαδα, έχασε την Κυριακή στην έδρα της από την Άιντραχτ. Δεν βλέπω τον λόγο για την γκρίνια που υπάρχει. Ο Ολυμπιακός παίζει από τον Ιούλιο και είναι αήττητος! Η μία από τις τρεις ομάδες στην Ευρώπη που είναι αήττητες σε όλες τις διοργανώσεις».

- Πιο δυνατό αντίπαλο για το πρωτάθλημα ποιον βλέπεις, τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ;

«Είμαι βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί, αλλά βλέπω ότι και εκείνη και ο Παναθηναϊκός παρουσιάζουν αστάθεια εκτός έδρας».

- Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι καθοριστικό;

«Δεν είναι καθοριστικό, έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Όμως θα δώσει προβάδισμα».

- Για τον Λουτσέσκου τι γνώμη έχεις;

«Ξέρει την ομάδα του. Και επειδή ξέρει την ομάδα του, προσπαθεί να οργανώσει την άμυνά του πρώτα, όπως όταν είχε πάρει το πρωτάθλημα. Δηλαδή να δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Δεν έχει όμως τους παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός. Ο Μαρινάκης, αν και πήρε το πρωτάθλημα πέρσι με 26 βαθμούς διαφορά, έδωσε πολλά λεφτά και έφερε καλούς παίκτες. Μόνο τους εξτρέμ να δεις, ο Ονιεκούρου μόνος του στοίχισε 5 εκατομμύρια ευρώ, έφερε και τον Γκάρι Ροντρίγκες μετά, έχει και τον Μασούρα, έχει και δύο σεντερφοράρες που δεν ξέρεις ποιον να αφήσεις έξω. Όταν βρουν τη φόρμα τους όλοι αυτοί, θα δεις τι θα γίνει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.