Αναστόπουλος: «Δεν ήταν σωστή διαχείριση του Αρη, ειδικά μετά την αποβολή - Ο Μπράμπετς είναι πνευματικά κουρασμένος»

Metrosport Team12 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος και μίλησε για την εικόνα των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, τον αποκλεισμό του Αρη από τη Μακάμπι αλλά και τη διαχείριση του χθεσινού παιχνιδιού στο «Κλ.Βικελίδης».

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Η εικόνα δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο, όσο παίζει το αποτέλεσμα γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις στον επόμενο γύρο. Πέρα του Ολυμπιακού, οι υπόλοιπες ομάδες δεν ήταν έτοιμες για να περάσουν. Ο Παναθηναϊκός κάνοντας το 1-0, είχε τις ελπίδες για να πάει το παιχνίδι στην παράταση, δεν τα κατάφερε, δέχθηκε γκολ σε καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού και ήταν δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έστω και την τελευταία στιγμή, από τα πέναλτι και θα προχωρήσει στο Γιουρόπα».

Για τον αποκλεισμό του Αρη: «Ο Αρης από τη στιγμή που έμεινε η Μακάμπι με δέκα παίκτες, ήθελε περισσότερη προσοχή και διαχείριση. Μιλάω για τη διαχείριση, γιατί το υλικό του Αρη είναι ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο. Ο Αρης δεν διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι μετά την αποβολή της Μακάμπι. Ότι πήρε το χειροκρότημα στο τέλος του ματς η ομάδα, εμένα δεν μου λέει κάτι. 

Ο Αρης είχε τα εχέγγυα για να μπορέσει να την περάσει, παρότι είναι έμπειρη ομάδα η Μακάμπι. Ο Ιτούρμπε δεν έχει σταθερή απόδοση, ο Μαντσίνι είναι καλός παίκτης αλλά δεν έχει το γκολ. ο Γκρέι είναι καλός παίκτης και όταν προσαρμοστεί θα γίνει ακόμη καλύτερος. Ο Μπράμπετς μου φαίνεται πως είναι κουρασμένος στο μυαλό, έτσι μου φάνηκε χθες στο παιχνίδι, φαίνεται πως έχει δεύτερες σκέψεις στις αποφάσεις του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.