Αναστασιάδης: «Πρωτόγνωρες οι κάρτες στον Μάντζιο, είναι ήρεμος»

Metrosport Team23 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ανέστης Αναστασιάδης.

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που δέχτηκε ο Άκης Μάντζιος και θα είναι εκτός πάγκου στο ματς του Άρη με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Μεταξύ αλλων, ο Ανέστης Αναστασιάδης:

Για τις τέσσερις κίτρινες του Μάντζιου: «Είναι πρωτόγνωρο ότι δέχτηκε τέσσερις κίτρινες. Είναι αρκετά ήρεμος, δεν εκδηλώνεται, είναι λίγο παράξενο. Έχοντας αντιμετωπίσει τον Άκη Μάντζιο ως αντίπαλος, οι διαμαρτυρίες του είναι κόσμιες. Δεν ξέρω αν έχει γίνει κάτι στον πάγκο».

Αν οι κάρτες που δέχτηκε είναι αποτέλεσμα της πίεσης στον πάγκο του Άρη: «Σίγουρα υπάρχει πίεση γιατί ο Άρης διανύει την καλύτερη σεζόν εδώ και πολλά χρόνια. Είναι κοντά στο να πετύχει την έξοδο στο Conference League, είναι δύσκολα τα ματς, μπορεί αν διαμαρτυρηθείς. Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά».

Αν η απουσία του προπονητή από τον πάγκο επηρεάζει τους παίκτες: «Σήμερα με την τεχνολογία υπάρχει η επικοινωνία με τον προπονητή στην κερκίδα. Έχει γίνει προετοιμασία όλη τη βδομάδα λείπει όμως το ζωντανό coaching εκείνη τη στιγμή. Όμως υπάρχουν τα μέσα για να διευκολυνθεί».

Για τη μάχη της 2ης θέσης: «Με τους βαθμούς που έχασε η ΑΕΚ, θα είναι μάχη μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Όποια ομάδα έχει σταθερά αποτελέσματα θα την κερδίσει. Είναι ωραίο να έχουμε μάχη με τρεις ομάδες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.