Αναστασιάδης: «Ο Πρίγιοβιτς πιστεύει στο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τζόνι Αναστασιάδης, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και νυν προπονητή της Western United να μιλάει αναφορικά με τον Δικέφαλο αλλά και την περίπτωση του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς και τα όσα είχαν ακουστεί ότι είχε αποχωρήσει από τον Σύλλογο της Αυστραλίας, σημειώνοντας πως ο ποδοσφαιριστής παρακολουθεί τις αναμετρήσεις του Δικεφάλου.

Αρχικά για την εικόνα που έχει για τον ΠΑΟΚ: «Θαυμάζω την ομάδα, πρόκειται για ένα μεγάλο κλαμπ και πιστεύω ότι θα συνεχίσει έτσι. Εδώ στην Αυστραλία όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας περιμένουν μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Έχω δει αγώνες από το Ελληνικό πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ έχει ένα μιξ ταλέντων με έμπειρους ποδοσφαιριστές και είναι ικανός ο ΠΑΟΚ να χτυπήσει μέχρι και το πρωτάθλημα».

Για την απόκτηση ενός επιθετικού από τον Δικέφαλο: «Πιστεύω ότι δεν θα λείψει ένας επιθετικός από τον ΠΑΟΚ, δεν θα έχει πρόβλημα που δεν έκανε αυτή τη μεταγραφή. Σαν προπονητής αν έπρεπε να έρθει ένας επιθετικός θα ήθελα να έχει έρθει από νωρίς και όχι τελευταία στιγμή ώστε να μπορέσει να ενσωματωθεί σε προπονήσεις και να μπει στο αγωνιστικό πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου για τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

Ενώ για τον Πρίγιοβιτς υπογράμμισε: «Ο Πρίγιοβιτς είχε κάποια προβλήματα στην αρχή της χρονιάς αλλά λύθηκα, αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμού αλλά στην επόμενη αγωνιστική θα είναι διαθέσιμος. Έχει συμβόλαιο για 1.5 χρόνο ακόμα. Με τον ''Πρίγιο'' μιλάμε συνέχεια για τον ΠΑΟΚ, για τα νέα, για τα παιχνίδια, ο ίδιος άλλωστε έχει φοβερές αναμνήσεις και θαυμάζει την ομάδα και τον κύριο Σαββίδη. Συγκεκριμένα, προχθές μου έλεγε ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.