Αναστασιάδης: «Ο Άρης έχει ελάχιστο προβάδισμα για την πρόκριση»

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ανέστης Αναστασιάδης και μίλησε για το παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία στο Βικελίδης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, τονίζοντας ότι η ομάδα του Μάντζιου έχει ελάχιστο προβάδισμα για πρόκριση, καθώς παίζει με έναν αντίπαλο που έχει κάνει εκπλήξεις στο παρελθόν στο θεσμό.

«Θα μπορούσε να είχε οριστεί νωρίτερα η σημερινή αναμέτρηση στο Βικελίδης για να μην ταλαιπωρηθούν και οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων. Ο Άρης είναι το φαβορί ως ομάδα και ως ποιότητα παικτών, αλλά στο θεσμό αυτό μας έχει δείξει η Λαμία ότι κάνει εκπλήξεις. Θα είναι ένα παιχνίδι αρκετά κλειστό και δυναμικό γιατί η πρόκριση κρίνεται σε δυο ματς κι όχι σε ένα. Η ομάδα του Μάντζιου πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή και να μην υποτιμήσει τη Λαμία. Ο Άρης έχει ελάχιστο προβάδισμα για την πρόκριση.

Ο Άρης όπως και άλλες ομάδες δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι. Αυτό είναι δικαιολογημένο. Πρέπει να είμαστε λίγο ανεκτικοί με τις ομάδες, τους παίκτες και τους προπονητές. Τώρα υπάρχει και ο κορωνοϊός που αφήνει για αρκετές μέρες εκτός έναν ποδοσφαιριστή, ενώ υπάρχουν και οι τραυματισμοί. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ομάδες να έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Ο Άρης είχε θέμα όλα αυτά τα χρόνια στη θέση του επιθετικού. Μήπως δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα; Μήπως πρέπει να κοιτάξουμε και τους άλλους παίκτες και να μην τα ζητάμε όλα από τους φορ; Μήπως είναι και θέμα νοοτροπίας;». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.