Αναστασιάδης: «Ένα γρήγορο γκολ θα λύσει τα πόδια των παικτών του Άρη»

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος και προπονητής πλέον του Ατσαλένιου, Ανέστης Αναστασιάδης, και μίλησε για το πρόβλημα που έχει στην επίθεση ο Άρης, τη διαχείριση του ρόστερ που πρέπει να κάνει ο Πάρντιου και τις ρεβάνς Κυπέλλου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Το πρόβλημα στην επίθεση προσπαθεί να λυθεί και το βλέπουν όλοι. Ο Αρης έχει ικανότατους παίκτες και καλό ρόστερ, για να έρθει πιο γρήγορα το γκολ και έτσι θα έρθουν πιο εύκολα οι νίκες. Οι παίκτες που θα πάρουν τις ευκαιρίες στη θέση αυτών που λείπουν θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στην αρχική ενδεκάδα. Εντός έδρας πάντα μπαίνει επιθετικά ο Αρης, το ίδιο θα κάνει και με τον Βόλο. Ένα γρήγορο γκολ θα λύσει τα πόδια των ποδοσφαιριστών και θα θέλει να καθαρίσει το ματς από νωρίς. Η διαχείριση του ρόστερ είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο αλλά το ξέρουν καλύτερα οι άνθρωποι του Άρη».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Για να μπορείς να βγάλεις συνεχόμενα παιχνίδια χρειάζεται ένας συνδυασμός πραγμάτων. Παίζει ρόλο η προετοιμασία και το σώμα των ποδοσφαιριστών αλλά και η καθημερινότητά τους, η διατροφή τους».

Για τις ρεβάνς του Κυπέλλου: «Είναι ανοιχτά τα παιχνίδια, έχει ένα προβάδισμα ο ΠΑΟΚ αλλά και ο Αρης έχει τη δυναμική εντός έδρας να παλέψει για την πρόκριση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.