Αναστασάκος: «Αν ο Ολιβέιρα λεγόταν… Παπαδόπουλος, δεν θα ερχόταν στον ΠΑΟΚ»!

Metrosport Team09 Ιουλίου 2021

Ο βετεράνος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Ηλίας Αναστασάκος, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα, επισημαίνοντας πως δεν έχει το εύκολο γκολ, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών με τα οικονομικά και τις ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την περίπτωση Μελιόπουλου και την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να εστιάσει στις σπουδές:

«Είναι επιλογή του και είναι σεβαστή. Το καλύτερο είναι να κάνεις κάτι που θέλεις και σε ευχαριστεί. Το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής αλλά δεν σου εξασφαλίζει το να έχεις κάτι σίγουρο για το βιοπορισμό σου στο μέλλον. Δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί η καριέρα σου και στην Ελλάδα μπορεί να βρεθείς με χρωστούμενα ετών. Ξέρω από προσωπική εμπειρία και πρώην συναδέλφους και ποδοσφαιριστές εν ενεργεία, ότι τους χρωστάνε λεφτά οι ομάδες και δεν πληρώνουν. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να πω ότι είναι μεγάλο πρόβλημα που δεν το γνωρίζουν πολλοί και το πληρώνουν οι ποδοσφαιριστές».

Για το αν είχε λαμβάνειν μετά το τέλος της καριέρας του:

«Είχα χρωστούμενα και είχα πρόσφατα αντιδικία με τον Εργοτέλη. Είχα αγωνιστεί το 2014-15. Όλοι οι ποδοσφαιριστές στα δικαστήρια είναι. Πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές μέσω του ΠΣΑΠ και δικηγόρων που διεκδικούν τα χρήματά τους. Χάθηκαν όλα τα λεφτά. Δεν πήρα τίποτα. Δεν είναι μόνο ο Εργοτέλης, προς Θεού. Έχασα πολλά λεφτά σ’ αυτή την περίπτωση. Γραφτήκαν στο χιόνι. Για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι συχνό αυτό. Οι ξένοι ποδοσφαιριστές τα διεκδικούν μέσω FIFA και τα παίρνουν. Δεν μας δίνει το δικαίωμα νομίζω εμάς. Ακολουθούμε τις εγχώριες διαδικασίες».

Για τη μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ:

«Νομίζω αν λεγόταν Παπαδόπουλος, δεν θα ερχόταν στον ΠΑΟΚ. Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση στην ΑΕΚ. Θα μπορούσε να είχε βρει καλύτερη επιλογή ο ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η άποψή μου. Εύχομαι να βγω ψεύτης. Θέλουμε καλούς παίκτες στον ΠΑΟΚ και στην χώρα μας γενικότερα για να είναι ισχυρές οι ομάδες. Δεν τον γνωρίζω, μόνο απ’ όσα έχω δει. Δεν έχει το εύκολο γκολ. Αυτό έχω δει εγώ. Ίσως τον γνωρίζει ο προπονητής. Είναι μαχητής παίκτης, αλλά στον ΠΑΟΚ έλειπε το εύκολο γκολ. Μακάρι να βρει έναν νέο Πρίγιοβιτς. Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο Λουτσέσκου. Θα ήθελα κάτι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Τον έχουμε δει τον παίκτη. Μπορεί η ΑΕΚ να μην ήταν στις καλύτερες περιόδους και να ».

Για το τι περιμένει απ’ όσα ακούει για τον ΠΑΟΚ φέτος και για το φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλου:

«Είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα. Είναι από την προετοιμασία και οι δύο ομάδες, ο Βόλος είναι ένα σκαλί πιο κάτω. Είναι ανταγωνιστική ομάδα όμως. Δεν περιμένω, νομίζω και όλοι, μέσα σε έναν μήνα να δω κάτι πολύ διαφορετικό. Θέλει χρόνο η ομάδα, οι παίκτες και ο προπονητής. Το μόνο που μπορεί να δούμε, είναι μια ομάδα πιο στιβαρή ειδικά στην άμυνα. Ίσως να το δούμε αυτό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.