Ανάσα στην… οικονομική συννεφιά

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2022

Η απόφαση της Κυβέρνησης για την απελευθέρωση των περιοριστικών μέτρων και της αύξησης του ποσοστού των φιλάθλων από το 10% στο 50% προφανέστατα δίνει μεγάλη οικονομική ανάσα στην ΠΑΕ Αρης καθώς συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτές που επλήγησαν από την απουσία του κόσμου. 

Ηρθε μάλιστα στην κατάλληλη στιγμή καθώς τα νέα μέτρα είναι εφαρμόσιμα από το Σάββατο, άρα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα βρεθούν στις κερκίδες περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι, ομοίως και στους αγώνες με Ατρόμητο και Ολυμπιακό με τους οποίους ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. 

Ταυτόχρονα δημιουργούνται οι προϋποθέσεις μείωσης της ζημίας που υπέστη και η ΠΑΕ Αρης και η οποία υπολογίζεται τουλάχιστον στα 2-2.5 εκατομμύρια ευρώ, πέραν της απώλειας που διαπιστώθηκε και στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. 

Κακά τα ψέματα, αυτή η ζημία είναι και ο λόγος των εξαιρετικά μετρημένων κινήσεων που έκαναν οι «κίτρινοι» στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη με συνέπεια να μην καλυφθούν οι βασικές αδυναμίες της ομάδας και να αποφευχθούν επενδύσεις προηγούμενων ετών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.