Ο συνεχιστής του οράματος στον όμιλο «Mouzenidis Group»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2021

Παρά το σοκ από τον θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη, που προκάλεσε σοκ και στην οικογένεια Σαββίδη, η οικογένεια Μουζενίδη και τα στελέχη του ομίλου, παράλληλα με τις ενέργειες για τον επαναπατρισμό της σορού του εκλιπόντος, με άμεσες ενέργειες, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά έλαβαν την απόφαση για συνέχιση του οράματος και του έργου που είχε ξεκινήσει ο Μπόρις Μουζενίδης, στο πλαίσιο της οποίας αναλαμβάνει επικεφαλής του ομίλου ο Γιάννης Μουζενίδης.

Ο γιος του Μπόρις Μουζενίδη εργάζεται τα τελευταία χρόνια στον όμιλο σε διάφορες θέσεις (Ellinair, Mouzenidis Travel, κ.λπ) και γνωρίζει απολύτως πρόσωπα και πράγματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την ξαφνική απώλεια του Προέδρου του Ομίλου μας, η Διοίκηση ανακοινώνει τη συνέχιση του οράματος και του έργου που ξεκίνησε και υπηρετούσε όλα αυτά τα χρόνια ο Μπόρις Μουζενίδης. Με πίστη και αφοσίωση στα πιστεύω του εκλιπόντος Προέδρου μας, τη συνέχιση του έργου του Ομίλου αναλαμβάνει ο γιος του, κύριος Ιωάννης Μουζενίδης, πάντοτε δίπλα στους εργαζόμενους και συνεργάτες μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.