Ανακοίνωση του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης: «Βλέπουμε με ανησυχία την αυξανόμενη διασπορά του κορωνοϊού»

Metrosport Team31 Ιουλίου 2020

Σε εγρήγορση λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού βρίσκεται ο δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης. Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής (31.7), κάνει έκκληση στους πολίτες για την τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του ιολυ στη χώρα μας «για να βγούμε νικητές, χωρίς απώλειες, από το πρωτόγνωρο αυτό φαινόμενο».  

Αναλυτικά:  

«Με ανησυχία βλέπουμε την ολοένα και αυξανόμενη νέα διασπορά του κορωνοϊού (covid-19) σε όλη τη χώρα, κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι ειδικοί επιστήμονες (λοιμωξιολόγοι κ.λπ.), τους οποίους και θα πρέπει να ακούμε με ιδιαίτερη προσοχή, τονίζουν σαν συνταγή για να φρενάρει η πανδημία, την τήρηση των αποστάσεων, τη χρήση μασκών, αλλά και τα σχολαστικά μέτρα υγιεινής, κυρίως των χεριών.  

Όλα τα παραπάνω, αλλά και όσα κατά καιρούς μας έχουν κοινοποιηθεί, με τη μορφή Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων, εγγράφων - εγκυκλίων, οδηγιών κ.λπ., από τις αρμόδιες υγειονομικές και μη αρχές, θα πρέπει να μη τα ξεχνάμε και να τα εφαρμόζουμε ευλαβικά, φυσικά στην προσωπική μας ζωή, αλλά και στην υπηρεσία, όπου καθημερινά συναναστρεφόμαστε με άλλους συναδέρφους, αλλά και πολλοί από εμάς με κοινό.  

Παρακαλώ λοιπόν να συνεχίσουμε να δείχνουμε την απαραίτητη σοβαρότητα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού (covid-19), για να βγούμε νικητές, χωρίς απώλειες, από το πρωτόγνωρο αυτό φαινόμενο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.