Ανακοίνωση Παναθηναϊκού κατά διαιτησίας ενόψει... ΠΑΟΚ!

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2023

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσχώρησε ανακοίνωσή κατά της διαιτησίας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας πως για πέμπτη φορά φέτος χρειάστηκε η χρήση του VAR για να δοθεί πέναλτι υπέρ των "πράσινων". 

Η ανακοίνωση του "τριφυλλιού" έρχεται σε μια περίοδο που ακολουθούν τρία πολύ κρίσιμα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από την Τετάρτη (18/1), με τον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας. Κάτι που φυσικά δεν είναι τυχαίο...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Για ακόμα μία φορά απόψε στα Ιωάννινα γίναμε μάρτυρες μιας διαιτησίας που πηγαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο χρόνια πίσω. Σε μία πεντακάθαρη ανατροπή του Δημήτρη Κουρμπέλη στις καθυστερήσεις, χρειάστηκε να κληθεί στο VAR ο διαιτητής για να καταλογίσει το προφανές.

Παράλληλα, στο 26ο λεπτό σε χέρι του αμυνόμενου εντός περιοχής του ΠΑΣ Γιάννινα, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας, ενώ στο 72ο λεπτό αρνήθηκε να δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, Μπαλάν για σκληρό μαρκάρισμα στον Σένκεφελντ.

Είναι η πέμπτη φορά που χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί το VAR για να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και να αποτραπεί η εις βάρος του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού αλλοίωση της βαθμολογίας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.