Ανακοίνωση για τον Φορολογικό έλεγχο στον Σύλλογο Θυμάτων και Συγγενών των Τεμπών

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2025

Πέντε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Θυμάτων και Συγγενών των Τεμπών 2023 εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τον φορολογικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο της ΑΑΔΕ Θεσσαλονίκης στα γραφεία του συλλόγου. Τα μέλη που υπογράφουν την ανακοίνωση είναι:

  • Ο Αντιπρόεδρος, Παύλος Ασλανίδης

  • Η Γραμματέας, Ελένη Βασάρα

  • Η Ταμίας, Μιρέλα Ρούτσι

  • Τα Μέλη, Βασίλης Παυλίδης και Αναστάσιος Ταχματζίδης

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο σύλλογος δεν τρομοκρατείται, δεν σταματάει και συνεχίζει τον αγώνα του για την αποκάλυψη της αλήθειας γύρω από το τραγικό γεγονός των Τεμπών.

Όπως αναφέρουν τα μέλη του Δ.Σ., η κυβέρνηση επέλεξε να στείλει τον έλεγχο ακριβώς την ημέρα που ο σύλλογος συμμετείχε στη δίκη για τις καθυστερήσεις και τις αλλοιώσεις του βιντεοληπτικού υλικού σχετικά με το ατύχημα των Τεμπών. Η ανακοίνωση τονίζει ότι η χρονική συγκυρία δείχνει την ύπαρξη ενός εχθρικού κρατικού πλαισίου απέναντι στον αγώνα τους.

Η πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. επισημαίνει ότι ό,τι και να κάνει η κυβέρνηση ή το σύστημα που θέλει να εμποδίσει την αποκάλυψη της αλήθειας, ο σύλλογος θα συνεχίσει τον αγώνα του. Όπως τονίζουν: «Δεν τρομοκρατούμαστε! Δεν σταματάμε! Συνεχίζουμε!»

Ο Σύλλογος Θυμάτων και Συγγενών των Τεμπών 2023 παραμένει αφοσιωμένος στην αποκάλυψη της αλήθειας, υποστηρίζοντας τη δικαιοσύνη και τα συμφέροντα των θυμάτων και των οικογενειών τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.