Ανακοίνωσε τον Κρις Ντόια ο Μακεδονικός

Δημήτρης Καλαϊτζής23 Ιανουαρίου 2023

Την απόκτηση του Κριστιβί (Κρις) Ντόια Ντινγκάνγκα ανακοίνωσε ο Μακεδονικός. Ο νεαρός Κονγκολέζος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τους ''πράσινους''.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κριστιβί (Κρις) Ντόια Ντινγκάνγκα!

Ο 18χρονος (02/11/2004) ακραίος επιθετικός είναι γεννημένος στην Κινσάσα, την πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό. Έχοντας την ευχέρεια να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, ο δεξιοπόδαρος χαρισματικός winger διακρίνεται για τα φυσικά του χαρίσματα – την καλή σωματοδομή και την ταχύτητα του – καθώς και για την τεχνική του κατάρτιση.

Ο Ντόια αγωνιζόταν στον Αθλητικό Σύλλογο Νιλόν (AS Nylon) στο Καμερούν και με τον Μακεδονικό κάνει το βήμα στην Ευρώπη με προσδοκία να καθιερωθεί και να δείξει το ταλέντο του. Ο νεαρός Κονγκολέζος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Κρις στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται να παραμείνει υγιής και να πραγματοποιήσει τα όνειρα του!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.