Ανακατεμένη τράπουλα ενόψει «τελικού» στον ΠΑΟΚ!

Metrosport Team12 Μαρτίου 2022

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στη Γάνδη και τη νίκη με 1-0, στρέφοντας την προσοχή του στις υποχρεώσεις που έχει εντός Ελλάδος, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα στην πρεμιέρα των Play - Off το βράδυ της Κυριακής (13/12. 21:30).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δεν βλέπουν μπροστά τους μόνο το παιχνίδι της Κυριακής, καθώς αυτό είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη ρεβάνς στο Βέλγιο την επόμενη Πέμπτη. Έχοντας ως δεδομένη την απουσία των Ζίβκοβιτς και Κούρτιτς από τον «τελικό» της πρόκρισης, οι δύο παίκτες θα πρέπει να θεωρηθούν «σίγουροι» για τον αγώνα απέναντι στον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Έπειτα από τις καθαρές εξετάσεις του Πασχαλάκη, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η εμφάνιση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ έπειτα από 182 ημέρες και ο Έλληνας γκολκίπερ θα έχει μπροστά του νέα πρόσωπα. Ο λόγος για τους Σάστρε, Σίντκλεϊ αλλά και τους Μιχάι και Μιχαηλίδη που θα αποτελέσουν την αμυντική τετράδα. Σίγουρη φαντάζει και η επιστροφή του Αντόνιο Τσόλακ στο βασικό σχήμα για να πάρει ανάσες ο Τσούμπα Άκμπομ ο οποίος στο παιχνίδι με τη Γάνδη έδωσε πολλές «μάχες» με την στατιστική να γράφει 6(3) μονομαχίες εδάφους και 8(3) μονομαχίες αέρος. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ωστόσο στον Ομάρ Ελ Καντουρί ο οποίος είναι τιμωρημένος με κάρτες και σε περίπτωση που θελήσει να δώσει χρόνο ξεκούρασης σε έναν εκ των Τσιγγάρα και Αουγκούστο, φαίνεται πολύ πιθανό να ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Φιλίπε Σοάρες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.