«Πέταξε» για Γαλλία ο Τσιγγάρας -Συγκινητικό ξεπροβόδισμα των συμπαικτών του

Χάρης Εμμανουηλίδης30 Αυγούστου 2022

Αναχώρησε για τη Νότια Γαλλία ο Χάρης Τσιγγάρας  ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Τουλούζ.

Ο νεαρός μέσος θα δοθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι και ο ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει άμεσα το ποσό των 300.000 ευρώ και αν οι Γάλλοι θέλουν να τον κρατήσουν και μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού θα πρέπει να δώσουν πάνω από 2.500.000 ευρώ. Παράλληλα, ο Δικέφαλος κράτησε και ένα ποσοστό μεταπώλησης 25%.

Ο παίκτης μάζεψε τα πράγματα του και θα πετάξει αρχικά για Μόναχο και στη 1 το μεσημέρι για Τουλούζη. Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν για να τον αποχαιρετήσουν παλιοί και νυν συμπαίκτες του, με τους οποίους μεγάλωσε μαζί στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα στο «αντίο» του ποδοσφαιριστή βρέθηκαν ο Βασίλης Γρόσδης, ο Βαγγέλης Συλλέκτης, ο Μάριος Τσαούσης, ο Τάσος Μελετίδης όπως και ο Παναγιώτης Παναγιώτου, μαζί με τον Ζήση Χατζηστραβό.

Στο πλευρό του παίκτη φυσικά και η οικογένειά του, με τους γονείς και τα ξαδέρφια του από την Χαλκιδική να τον συνοδεύουν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», πριν ο νεαρός μέσος αναχωρήσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.