«Αν βολεύει η απάντηση... γράψτε ότι φταίει ο Λυκογιάννης»

Metrosport Team20 Απριλίου 2022

Ο Άρης Λυκογιάννης εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα του ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Άρη, στάθηκε στις δύο τελευταίες κατοχές της ομάδας του.

«Νομίζω ότι έγινε ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι. Όπως αρκετές φορές έχει συμβεί φέτος, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία γιατί προς το τέλος του αγώνα φέραμε κατάσταση στα χέρια μας. Εκεί μας στοίχισαν κακές επιλογές επίθεση και ότι ο Άρης βρήκε μεγάλα σουτ τα οποία γύρισαν το παιχνίδι. Σίγουρα σημαδεύεται το παιχνίδι από τις δύο τελευταίες κατοχές μας. Είμαι απογοητευμένος γιατί άλλα είπαμε στο τάιμ άουτ κι άλλο έγινε. Πετάξαμε μια κατοχή περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος. Στην τελευταία επίθεση ήμασταν βέβαιοι ότι θα βρίσκαμε το σουτ, δεν το βάλαμε κι έτσι ο Άρης πήρε τη νίκη».

Για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στην τελευταία περίοδο και την άμυνα του Άρη: «Ο Άρης αυτό το στιλ παίζει. Κάνει το ίδιο σε όλο το Πρωτάθλημα, δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν είναι δική μου δουλειά να το αξιολογήσω. Ο Άρης βρήκε δύο γρήγορα τρίποντα σε τρανζίσιον κι εμείς δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση και μια φάση με τον Καμαριανό κάτω από το καλάθι που ήταν αμφισβητούμενη και ήταν κομβική γιατί θεωρώ ότι του έγινε φάουλ. Το ματς κρίθηκε στο τέλος. Πετάξαμε την μπάλα χωρίς λόγο. Πήρε μια απόφαση ο Τολιόπουλος και δεν την κατάλαβα», είπε.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει χάσει αρκετά παιχνίδια φέτος στα τελευταία δευτερόλεπτα: «Πολλά φταίνε. Για να φτάσει ένα παιχνίδι στην τελευταία κατοχή προηγούνται άλλα πράγματα. Μια επιλογή, ένα φάουλ. Όταν φτάνεις τελευταίο σουτ είναι θέμα πολλών πραγμάτων. Κάναμε μια επιλογή, βγήκε ένα ξεμαρκάριστο σουτ με τον Γκριν ο οποίος είναι εξαιρετικός σουτέρ. Θέλετε να γράψετε ότι φταίει ο Λυογιάννης; Γράψτε ότι φταίει ο Λυκογιάννης, αν βολεύει. Θέλει όμως και τύχη, συν τις λεπτομέρειες, συν πράγματα που έχουν συμβεί. Όπως έπαιξαν ρόλο τα τρία μεγάλα σουτ του Άρη και το γεγονός ότι εμείς δεν είχαμε ενδεδειγμένες επιθέσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.