Αν τραβιόντουσαν αυτιά τις Κυριακές

Κώστας Πετρωτός01 Φεβρουαρίου 2020

Παρακολούθησα, όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι Έλληνες, τις τοποθετήσεις Μητσοτάκη-Τσίπρα στην Βουλή. 

Ο Ελληνας πρωθυπουργός απείλησε με Grexit σε περίπτωση που συνεχιστεί το τεταμένο κλίμα. Δεν έχω κανέναν λόγο να αρνηθώ ότι και από πλευράς ΠΑΟΚ υπήρξαν στιγμές που οι τόνοι ανέβηκαν και οι εκφράσεις ήταν σκληρές, πέρα από το όριο.

Ωστόσο-κι αυτό δεν είναι δουλειά του πρωθυπουργού να το καταγράψει και να το αντιμετωπίσει-αλλά του πολιτικού προϊσταμένου του αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και της διοίκησης της ΕΠΟ, οι εμπρηστικές δηλώσεις και ενέργειες άρχισαν από τους στενούς συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη, φυσικά με δική του έγκριση.

 Σάββας Θεοδωρίδης και Καραπαπάς, προβαίνουν σε άκρως προκλητικές τοποθετήσεις μετά από κάθε αγώνα των «ερυθρολεύκων». Ακόμη και στην συνάντηση του big-4, που αρχικά δεν υπήρξε διάθεση από πλευράς ΠΑΟΚ να διαρρεύσουν διάλογοι και στιχομυθίες, ήρθε ο Ολυμπιακός να μοιράσει το κατεβατό της ομιλίας του μεγαλομετόχου του. Και όλα αυτά υπό την ανοχή του υφυπουργού αθλητισμού, της επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα. Αν όλοι αυτοί λειτουργούσαν από την αρχή σωστά, μάλλον δεν θα φτάναμε ως εδώ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.