Αν ο Μπίσεσβαρ έπαιζε αλλού...

Γιώργος Ζαΐρης18 Αυγούστου 2022

Ο εκνευρισμός για τις αστοχίες σε έναν ακόμη μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και απόλυτα δικαιολογημένος. Αλλά είναι άδικο να παίρνει η... μπάλα και αυτούς που δεν ευθύνονται για αυτό και πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει στην ομάδα.

Το Σάββατο θα φτάσει τον Αλβες Λίνο στις συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα και πλέον θα έχουν αμφότεροι από 220. Προφανώς και θα τον προσπεράσει ενώ υπάρχει η προοπτική να ξεπεράσει και τον τεράστιο Θόδωρο Ζαγοράκη που έχει 233.

Αφορμή για αυτό το σχόλιο είναι τα μηνύματα που έχω πάρει κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής στο Metropolis 95.5 από φίλους του ΠΑΟΚ. Ενδεικτικά θα σας παραθέσω ένα: «Δεν είναι κατάντια να περιμένουμε από τον Μπίσεσβαρ να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά;» μου έγραψε ένας φίλος του ΠΑΟΚ.

Κατάντια σε καμιά περίπτωση δεν είναι. Πρόβλημα είναι αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την αγωνιστική αξία του Ντιέγκο. Και δεν θέλω να το αναλύσω και πολύ. Απλά θα απαντήσω με μια ερώτηση: αν ο Μπίσεσβαρ έπαιζε για παράδειγμα στον Ολυμπιακό, θα χαλούσε κάποιον οπαδό της συγκεκριμένης ομάδας να τον βλέπει στο γήπεδο ακόμη και σε αυτή την ηλικία;

Στους ερυθρόλευκους σημείο αναφοράς και μάλιστα σε μεγαλύτερη ηλικία από τον Ντιέγκο είναι ο Ελ Αραμπί. Δεν διαβάζω πουθενά απαξιωτικά σχόλια για τον Μαροκινό επειδή συνεχίζει στον Ολυμπιακό. Ισα, ίσα συνεχίζει να είναι από τους παίκτες που θέλουν να βλέπουν.

Οπως στην κριτική που γίνεται στον Μαρινάκη δεν χρησιμοποιούν ως επιχείρημα πως συνεχίζει να παίζει ο Ελ Αραμπί.

Αλλά δεν μας ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός. Ο Μπίσεσβαρ όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε σοβαρό τραυματισμό. Ο Μπίσεσβαρ όλα αυτά τα χρόνια έχει προσφέρει στην ομάδα. «Μετά τον Κούδα είναι το καλύτερο δεκάρι που έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ» έχει δηλώσει ο Αγγελος Αναστασιάδης.

Το αν λοιπόν ο ΠΑΟΚ δεν πήρε δεκάρι για μια ακόμη χρονιά, το αν ψάχνει φορ, το αν αποκλείστηκε από την Λέφσκι δεν έχει καμιά σχέση με το ότι συνεχίζει στην ομάδα ο Μπίσεσβαρ. Προφανώς όμως αν δούμε ξανά τον Μπίσεσβαρ να «τεντώνεται» από τον Λουτσέσκου επειδή δεν έχει εναλλακτική σίγουρα είναι πρόβλημα. Αλλά προσωπικά έχω τη διάθεση να απολαύσω τον Μπίσεσβαρ μέσα στον αγωνιστικό χώρο παρά να βλέπω ποδοσφαιριστές που θέλουν αλλά δεν μπορούν και πρέπει να αγωνίζονται μπας και βγει κάποια στιγμή πετυχημένη η μεταγραφή τους. Απλά τα πράγματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.