«Αν δεν πουλήσει τον Λιάγιτς, δεν θα κινηθεί για μεσοεπιθετικό όπως ο Πέλκας η Μπεσίκτας»

Metrosport Team07 Αυγούστου 2020

Αδύνατον θεωρεί να κινηθεί κάποιος τουρκικός σύλλογος για Πέλκα και Άκπομ ο δημοσιογράφος της Fanatik, Χακάν Ατασλέρ. Ο γνωστός ρεπόρτερ μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» υποστήριξε ότι η Φενερμπαχτσέ μπορεί να διαθέσει μέχρι πέντε εκατομμύρια για μεταγραφές ενώ η Μπεσίκτας θα κοιτάξει να καλύψει τα κενά της που δεν είναι στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για Πέλκα: «Δεν πιστεύω ότι είναι αληθινό καθώς η Μπεσίκτας έχασε τους δύο βασικούς της μπακ. Η άμεση ανάγκη της είναι να αποκτήσει ένα δεξιό και έναν αριστερό μπακ. Δεν μπορεί να κινηθεί και να αποκτήσει άλλο μεσοεπιθετικό όπως ο Πέλκας, εάν δεν πουλήσει τον Λιάγιτς».

Για τα χρήματα που μπορούν να δαπανηθούν: «Το τουρκικό ποδόσφαιρο είναι σε κρίση. Στις αρχές της εβδομάδας η ομοσπονδία ανακοίνωσε πόσα χρήματα μπορούν να διαθέσουν οι ομάδες για μεταγραφές συνολικά. Λογικά η Μπεσίκτας θα μπορεί να διαθέσει περίπου 7,5 εκατομμύρια και εάν πουλήσει κάποιον ίσως το ποσό να φτάσει στα 15. Ωστόσο, είναι πλήρης μεσοεπιθετικά. Δεν ψάχνει για εκεί παίκτη. Προσπαθεί να καλύψει τα κενά που δημιουργούνται».

Για Άκπομ: «Είναι αδύνατον να δώσει χρήματα η Φενερμπαχτσέ καθώς και να πουλήσει 20 εκατομμύρια ευρώ το Μούριτς μόνο τα πέντε θα μπορεί να διαθέσει. Η Μπεσίκτας είναι καλύτερα οικονομικά αλλά έχει άλλες προτεραιότητες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.