«Αν ανέβει η Χιρόνα, είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτηθεί ο Μπουένο από τον ΠΑΟΚ - Δυνατός ο Πονς»

Metrosport Team16 Ιουνίου 2022

Ο δημοσιογράφος της AS, Μαρκ Μπέρναντ, ανέλυσε μέσω του Metropolis 95.5 τα δεδομένα στην περίπτωση του Σάντι Μπουένο, του 21χρονου Ουρουγουανού στόπερ που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.

 «Είναι ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας εδώ και ένα χρόνο. Εχει καλή επαφή με την μπάλα και καλά κοψίματα, είναι από τους πυλώνες στο κέντρο της άμυνας. Η Χιρόνα του δείχνει εμπιστοσύνη γι' αυτό και του έγινε συμβόλαιο έως το 2024. Είναι από τα βασικά κομμάτια στη προσπάθεια που κάνει για να ανέβει κατηγορία. 

Με την Τενερίφη θα κριθεί αν τελικά τα καταφέρει. Κάθε χρόνο συγκεντρώνει αρκετές προτάσεις. Φέτος έμεινε γιατί ήθελε να βοηθήσει την Χιρόνα και είναι πολύ αγαπητός εδώ. Είναι χαρούμενος, μένει με την οικογένειά του. Αν η Χιρόνα παραμείνει στην κατηγορία, ο σύλλογος θα ακούσει προτάσεις. Οποια ομάδα τον θέλει θα πρέπει να διαπραγματευτεί σκληρά γιατί δεν πουλάει εύκολα, εκτός αν είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Δεν της λείπουν τα χρήματα. Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, αν η προσφορά είναι καλή θα συζητηθεί, αλλά αν ανέβει στην La Liga θα είναι σχεδόν αδύνατο να τον αποκτήσει». 

Επίσης αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον του Άρη για τον Πέρε Πονς: «Τον γνωρίζω από την Χιρόνα. Όταν υποβιβάστηκε πήγε στην Αλαβές και έχασε λίγο στην εξέλιξή του. Ήταν βασικός στη Χιρόνα. Καλύπτει πολλούς χώρους, κρατάει την μπάλα και ξέρει να απλώνει το παιχνίδι. Βοηθάει, επίσης, να ανακτά την κατοχή η ομάδα του. Έχει φυσικές δυνάμεις και στο ένας εναντίον ενός είναι δύσκολο να τον προσπεράσεις. 

Θα τραβήξει σίγουρα το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων. Έχει καριέρα μπροστά του και είναι παίκτης που δεν βάζει τον εγωισμό του πάνω από την ομάδα. Προσθέτει συνεχώς και δεν αφαιρεί πράγματα στο παιχνίδι του. Είναι δυνατός στο κέντρο. Αν θέλει τέτοιον ποδοσφαιριστή ο Άρης είναι πολύ αξιόλογος. Δεν έχει όμως το γκολ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.