Αμπελάς: «Η ήττα του Άρη ήρθε από τις λάθος αποφάσεις του διαιτητή»

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2021

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Αγαπητός Αμπελάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95,5 και μίλησε για το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ και τα διαιτητικά λάθη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε

Για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη: «Ο Άρης χθες παρουσιάστηκε πολύ καλός, γενικώς παρακολουθήσαμε ένα ωραίο παιχνίδι. Με μεγάλο βαθμό αυτό οφείλεται στην απόδοση που έπιασε ο Άρης. Για εμάς που υποστηρίζουμε τον Άρη μας αφήνει μια πικρή γεύση, για τι το λιγότερο που θα έπρεπε να αποκομίσει ήταν ο βαθμός της ισοπαλίας. 

Πριν την αποβολή της ΑΕΚ ο Άρης είχε ξεκινήσει να επιβάλλει το ρυθμό του και ειδικά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Η ομάδα χθες ήταν πολύ καλή. Κρίμα που δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Τώρα ο αγώνας ανήκει στο παρελθόν και η ομάδα είναι υποχρεωμένη να κοιτάξει μπροστά. Κρατάει την καλή εμφάνιση.

Με τον ερχομό του Μάντζιου η ομάδα είχε μια σταθερότητα, αυτό πρέπει να αποκτήσει πάλι και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ειδικά μεσοεπιθετικά η ομάδα είναι εκπληκτική».

Για το αποτέλεσμα ευθύνεται ο διαιτητής του αγώνα ή έλλειψη ενός επιθετικού που θα πετύχαινε ένα τέρμα ακόμα: «Νομίζω οφείλεται στις λάθος αποφάσεις του διαιτητή. Στη φάση του πέναλτι δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που μπορεί να συμφωνήσει ότι υπήρχε πέναλτι. Όντως υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, ενώ δημιουργεί ευκαιρίες δεν έχει το εύκολο γκολ. Στην πορεία θα έρθει, θα βρουν τις λύσεις.

Για τον Ματέο Γκαρσία: «Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και αν βρεθεί σε καλή μέρα βοηθάει πολύ την ομάδα. Νομίζω έχει γίνει λάθος διαχείριση στην δεύτερη επιστροφή του στην ομάδα. Φορτώθηκε μεγάλο βάρος στον Ματέο. Θέλω να δω διάρκεια στην απόδοση του. Χθες ήταν από τους καλύτερους παίκτες, πέτυχε και όμορφο γκολ, βοήθησε και αμυντικά με τις επιστροφές του. Οι κινήσεις του χθες ξεμπλόκαραν και τους συμπαίκτες του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.