Βραζιλία: Εσπασε το ρόδι ο Μάτος - Αμπέλ Φερέιρα 4Χ4 !

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2020

Ο Αμπέλ Φερέιρα διάγει μία εξαιρετική περίοδο στο νέο του ξεκίνημα στη Βραζιλία, κάτι το οποίο φαίνεται από τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου που μιλούν με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τον ίδιο.

Εκτός από τα σχόλια του τύπου, ο μέχρι πρότινος προπονητής του ΠΑΟΚ, έχει συνδέσει το όνομα του με μία πολύ καλή εκκίνηση στον πάγκο της ομάδας του, καταγράφοντας τέσσερις διαδοχικές νίκες με τον ίδιο στο τιμόνι.

Στην χθεσινοβραδινή (14/11) αναμέτρηση η Παλμέιρας αντιμετώπισε την Φλουμινένσε σε ένα παιχνίδι που τα πρώτα 45 λεπτά παρέμειναν χωρίς γκολ για τις δύο ομάδες. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό καθώς η Παλμέιρας πάτησε... γκάζι και με δύο προσωπικά γκολ του Ράφαελ Βέιγκα πήρε τη νίκη που την ανεβάζει στους 34 βαθμούς και στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

«Σεφτές» για τον Μάτος

Έπρεπε να περάσουν τέσσερις αναμετρήσεις για τον Λέο Μάτος ώστε να γευτεί τη χαρά της νίκης, μετά την μετακίνηση του στην Βραζιλία εξαιτίας των προβλημάτων υγείας του πατέρα του. 

Η Βάσκο ντα Γκάμα «έσπασε το ρόδι» με αντίπαλο την Σπορτ Ρεσίφε, της οποίας επικράτησε με 0-2 εκτός έδρας. Ο τεχνικός της ομάδας, Ρικάρντο Σα Πίντο, εμπιστεύτηκε έναν σχηματισμό με 3αδα στην άμυνα και τον Λέο Μάτος σε ρόλο δεξιού full back.

Τη ροή του παιχνιδιού την έκρινε ο Χερμάν Κάνο, καθώς με δύο προσωπικά γκολ του (25΄,52΄) έμπειρου επιθετικού η ομάδα του κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη και να αρχίσει σιγά σιγά την ανοδική της πορεία στον βαθμολογικό πίνακα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.