Αμφίβολοι Σάσα και Γκάνεα στον «τελικό» με Ολυμπιακό

Γιώργος Στράντζαλης04 Μαΐου 2022

Ο Αρης αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του για τον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό και ο Χερμάν Μπούργος έχει να διαχειριστεί δύο επιπλέον προβλήματα εκτός της δεδομένης απουσίας του τιμωρημένου Αμπουμπακάρ Καμαρά. 

Ο Λούκας Σάσα και ο Κριστιάν Γκάνεα αποχώρησε από τη Λεωφόρο με προβλήματα τραυματισμών και όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν χθες κρίνονται αμφίβολοι για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Αμφότεροι υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία και ο μεν Λούκας Σάσα υπέστη μυϊκό πρόβλημα στο δικέφαλο μηριαίο, ο δε Κριστιάν Γκάνεα έχει πρόβλημα στον επιγονατιδικό τένοντα. Ο Ρουμάνος μπακ έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό (τον αντικατέστησε ο Σούντγκρεν στο 84’) αλλά σε σχέση με τον Σάσα έχει περισσότερες ελπίδες να προλάβει να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή. 

Αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ώρα, οπότε θα διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητάς του. Λιγότερες ελπίδες να είναι έτοιμος ενόψει Ολυμπιακού συγκεντρώνει ο Σάσα καθώς ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα (σσ τον είχε αφήσει εκτός δράσης και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ). Ο Βραζιλιάνος μέσος θα επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την επόμενη Τετάρτη.

Ο (νέος) τραυματισμός του Σάσα ασφαλώς έρχεται να δικαιολογήσει την γρήγορη αλλαγή του Βραζιλιάνου στον αγών με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν δικαιολογεί και την επιλογή του Μπούργος να του δώσει τον ρόλο δεξιού χαφ καθώς τακτικά ο Σάσα φάνηκε ότι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.