Άμεσα ταυτότητα για τον νέο ΠΑΟΚ

Metrosport Team04 Αυγούστου 2022

Ρεπορτάζ: Κ.ΠΕΤΡΩΤΟΣ – Γ.ΖΑΪΡΗΣ

Μέρα παρά μέρα διπλές προπονήσεις έχει ορίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Το έκανε την Τρίτη το ξανακάνει και σήμερα και είναι ξεκάθαρο ότι ο Δικέφαλος διανύει ένα δεύτερο στάδιο καλοκαιρινής προετοιμασίας. 

Σε αυτή, το βάρος δεν είναι τόσο η βελτίωση της φυσικής κατάστασης αλλά η δουλειά σε όλους τους τομείς παιχνιδιού, όπως σημείωσε και η ΠΑΕ στο δελτίο Τύπου της χθεσινής προπόνησης. Τακτική τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο επιθετικό παιχνίδι του νέου ΠΑΟΚ, με απλά λόγια εντατικά μαθήματα για να μπούνε όλοι οι παίκτες στο στυλ Λουτσέσκου και να αποκτήσει η ομάδα ταυτότητα.

Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για τον ΠΑΟΚ μέχρι τις 20 Αυγούστου όταν και αρχίζει η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Δικέφαλος έχει κλείσει ένα φιλικό παιχνίδι με τον Βόλο στην Τούμπα στις 13 Αυγούστου και έψαξε (χωρίς να βρεθεί λύση λόγω αδυναμίας στην εξεύρεση πτήσεων για ταξίδι στην Κύπρο) την προοπτική ενός φιλικού παιχνιδιού με τον Αρη Λεμεσού.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του Ρουμάνου προπονητή, οι νεοαποκτηθέντες θέλουν και άλλο χρόνο για να αντιληφθούν πλήρως αυτά που ζητά και ο χρόνος είναι τώρα.

Ας μην ξεχνάμε ότι, ο Νάρεϊ, ο Μπράντον, ο Νάσμπεργκ είναι παίκτες που δεν δούλεψαν μαζί του στην Ολλανδία, ο Αντρέ Ρικάρντο είχε χάσει πολλές προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ενώ και ο Γιάννης Κάργας έδειξε στα ματς με την Λέφσκι ότι θέλει δουλειά στο να αμύνεται αποτελεσματικά ψηλά.

Μέσα σε όλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο Νέλσον Ολιβέιρα είχε χάσει την μισή προετοιμασία και το ίδιο συνέβη με τον Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Λουτσέσκου θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ ένα σύνολο με υψηλό βαθμό συνοχής και καθαρή αγωνιστική ταυτότητα όταν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.