Αμανατίδης: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν!»

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Μαΐου 2022

Ως το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν χαρακτήρισε τον αγώνα του Σαββάτου (28/5, 17.00) με αντίπαλο την Ηλιούπολη στο γήπεδο της Ευκαρπίας για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για τη Super League 2, ο προπονητής του Μακεδονικού, Γιώργος Αμανατίδης. 

«Δουλέψαμε ειδικά τις δύο τελευταίες ημέρες με έμφαση σε αυτό το κομμάτι. Και στο τακτικό, στο πώς θα μπορέσουμε να έρθουμε πιο εύκολα κοντά στην εστία, αλλά και στο πώς θα μπορέσουμε να τελειώσουμε πιο γρήγορα τις φάσεις. Με τα παιδιά το έχουμε συζητήσει έτσι κι αλλιώς μες στην εβδομάδα, έχουν καταλάβει τι πρέπει να κάνουν. Κατ’ εμέ όλο το θέμα είναι στη συγκέντρωση στην τελική πάσα και στο τελείωμα. Εκεί επιμείναμε αυτές τις δύο ημέρες. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος».

Τι περιμένετε από τον αντίπαλο;

«Άλλαξαν προπονητή και, ενώ έχουμε μάθει γενικά το πώς παίζει ο ίδιος με τις ομάδες του, εντούτοις πάντα όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή περιμένεις κάτι διαφορετικό από αυτά που έχεις δει στο σκάουτινγκ που έκανες. Έχουμε κάνει την ανάλυση μας και για τον προπονητή και για τα χαρακτηριστικά της ομάδας. Έχουμε κάνει καλή δουλειά νομίζω αυτές τις ημέρες. Δεν έχουμε αφήσει κάτι στην τύχη ούτε για τον τρόπο παιχνιδιού της Ηλιούπολης ούτε για τα χαρακτηριστικά των παικτών».

Είναι το παιχνίδι κόντρα στην Ηλιούπολη το πιο σημαντικό της σεζόν;

«Ναι, θα έλεγα ότι είναι το πιο σημαντικό. Και αυτό το έχουμε συζητήσει με τα παιδιά. Αυτό το παιχνίδι θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να έχει τις περισσότερες πιθανές ελπίδες να “βγει” στην επόμενη κατηγορία. Σίγουρα, λοιπόν, είναι το σημαντικότερο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.